Breaking news

Încheie o poliţă de asigurare RCA online şi profită de beneficii

loading...

Sa ai grija de masina ta este mai usor ca niciodata pentru ca acum poti incheia o polita de asigurare RCA online. Cei de la TCV au simplificat acest proces pentru ca toti soferii sa poata avea acces facil la ofertele asiguratorilor.

Fara timp pierdut, drumuri pana la brokeri sau alte batai de cap, o asigurare RCA te asteapta de acum la numai cateva click-uri distanta.

Intra in legalitate – evita amenzile aspre

De acum nu mai trebuie sa risti nimic si este foarte simplu sa intri in legalitate si sa eviti amenzile costisitoare pentru ca oricine stie ca lipsa politei de asigurare atrage o multime de probleme pentru fiecare sofer, motiv pentru care fiecare dintre acestea se pot evita cu usurinta.

Foloseste calculatorul online

La fel de usor este sa faci si un calcul al asigurarii auto pentru ca totul se realizeaza direct online, iar TCV iti propune un calculator eficient. Te interesezi in cel mai scurt timp de asigurare RCA si de pret si alegi imediat varianta care crezi ca ti se potriveste cel mai bine.

Gasesti informatii despre toti asiguratorii

Daca este prima data cand inchei o asigurare RCA, nu te pricepi si nu stii care este asiguratorul pe care sa il alegi nu ai de ce sa iti faci griji intrucat ai posibilitatea de a afla rapid informatii despre fiecare dintre acestia. Vezi care sunt cei mai seriosi si care sunt cei pe care te poti baza la orice incident.

Cea mai inspirata decizie

Asadar, atunci cand gasesti toate informatiile de care ai nevoie la numai cateva click-uri parca este mult mai simplu sa iei cea mai inspirata decizie, astfel ca te poti baza pe cei de la TCV oricand vrei sa obtii o asigurare RCA online.

Primesti polita direct pe mail

Intregul proces este unul foarte comod intrucat polita de asigurare o primesti direct pe mail imediat ce ai completat toate datele necesare si ai facut plata. Tot ce mai ramane sa faci este sa o printezi, in rest nu ai nicio grija.

Transparenta si incredere

La TCV ai certitudinea ca esti pe maini bune intrucat aceasta este o firma renumita pentru profesionalismul sau prezenta pe piata inca din anul 2013, iar in tot acest timp a oferit mii de polita de asigurari auto online si a simplificat procedurile pentru toti soferii.

Nu uita de decontarea directa

In ultimii ani s-a introdus un serviciu care vine in sprijinul soferilor, cel de decontare directa. Sistemul este simplu si se dovedeste a fi foarte avantajos pentru ca presupune ca soferul pagubit sa isi poata repara masina pe propria asigurare, urmand ca asiguratorul sau sa obtina ulterior despagubiri de la asiguratorul soferului vinovat.

Consiliere

Mai mult, aici avem parte si de consiliere la incheierea unei polite de asigurari RCA online, astfel incat ori de cate ori ai o nelamurire intotdeauna vei gasi pe cineva care sa te ajute in cel mai scurt timp.

Ai toate motivele

Pe scurt, ai toate motivele pentru care merita sa colaborezi cu specialistii TCV pentru ca obtinerea unei asigurari RCA online este foarte eficienta. Nu mai exista nici un program strict care trebuie sa fie respectat, ci oricine se bucura de libertate deplina si incheie polita oricand isi doreste. Totodata, poti sa alegi varianta pe care o preferi sa intri in posesia asigurarii, asa ca aceasta iti poate fi livrata direct pana la usa, o poti primi prin email sau alege sa o ridici personal. Plata se face simplu, in conditii de maxima siguranta, direct online sau prin transfer bancar, astfel incat sa nu ai nici cea mica grija.

loading...