Breaking news

Încheie în doar trei minute cel mai ieftin RCA online din România

În doar trei minute îți poți încheia pe site-ul www.romasig.ro, cea mai ieftină asigurare RCA online din România, chiar de la tine de acasă și astfel poți să scapi de griji tot anul.

rca ieftinDacă ai mașină și ai rămas fără polița RCA, Romasig este soluția. Îți trebuie doar o conexiune la internet ca să intri site-ul www.romasig.ro la secțiunea Calculator RCA și îți alegi cea mai avantajoasă poliță de asigurare pentru autoturismul tău pentru a putea circula fără griji oriunde în România și Uniunea Europeană.

Fiecare companie de asigurări practică preţuri construite pe criterii şi coeficienţi proprii, pe care le notifică anual la Autoritatea de Supraveghere Financiară. Criteriile comune folosite în general de companii în structura de preţ sunt: categoria vehiculului (autoturism, transport persoane, transport marfa etc), capacitatea cilindrica a acestuia, localitatea înmatriculării, tipul de proprietar: persoană fizică sau juridică, cât și vârsta proprietarului. Unele companii mai pot aplica suplimentar și criterii precum: modul de utilizare, marca autovehiculului, puterea motorului, și starea civilă a proprietarului.

Cu atâtea criterii de care trebuie ţinut cont, cel mai simplu mod de aflare a preţului poliţei RCA este verificarea calculatoarelor disponibilele online. Calculatorul RCA de pe site-ul www.romasig.ro este conectat permanent la serverele tuturor societăților de asigurare din România iar tarifele obținute în urma ofertării fiind preluate direct din baza de date a asiguratorului ci nu din tabele predefinite. În acest mod vei procura o asigurare RCA ieftină pe măsura dorințelor tale.

Dacă ești un șofer care circulă bine și nu are incidente rutiere, iar istoricul tău la volan dovedește acest lucru, vei avea o reducere consistentă atunci când închei o nouă asigurare RCA. Și asta pentru că se aplică coeficientul Bonus/Malus prin șoferii fără incidente rutiere sunt recompensați de companiile de asigurări.

Asigurarea RCA are valabilitate atât pe teritoriul României cât și pe teritoriul statelor membre ale Spațiului Economic European precum și Elveția, Andorra și Croatia dar și pe teritoriul statelor în care nu există birou național și care leagă direct două țări membre.

Asigurarea RCA îți oferă protecție pentru prejudiciile de care tu sau persoanele cuprinse în asigurare răspundeți, în baza legii, față de terțe persoane păgubite prin accidente de vehicule.

În baza asigurării RCA se pot face despăgubiri pentru vătămări corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial, pagube materiale, pagube consecință a lipsei de folosință a vehiculului avariat, cât și pentru cheltuieli de judecată efectuate de către persoana prejudiciată.

În România sunt autorizate, în acest moment, de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), să emită poliţe RCA un număr de 11 companii de asigurare.

ROMASIG este primul broker de asigurări din Oltenia autorizat de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor și al șaselea din România.