Breaking news

Încheie acum o contractul pentru deratizare și primești o reducere de 20% de la Compania DDD

loading...

Debutul primăverii aduce la viață rozătoarele, insectele și tot felul de dăunători care-ți pot distruge, casa, grădina, gospodăria sau sediul firmei. Compania DDD vine în ajutorul tău și îți oferă un discount de până la 20% dacă închei contractul pentru dezinfecție, dezinsecție și deratizare în următoarele 30 de zile.

comapnia dddMizeria și mediul poluant în care trăim face ca insectele și rozătoarele să se înmulțească în voie. Odată cu venirea primăverii și a sezonului cald, ies din amorțire insectele și rozătoarele care încep să își facă de cap peste tot. Fie că locuiești la bloc, casă, sau deții o firmă, nu ești ocolit de dăunători.

Fără o evaluare periodică și fără să știi care sunt potențialele riscuri la care te expui, lupta pentru combaterea dăunătorilor va fi mult mai grea. Specialiștii companiei DDD – Deratizare , Dezinfectie , Dezinsectie – sunt cei mai potriviți pentru a evalua riscurile, pentru a depista și distruge dăunătorii.

Specialiștii Companiei DDD vin în întâmpinarea firmelor, asociațiilor de locatari, cât și a persoanelor fizice care vor să scape de dăunători, într-un mod eficient și cu costuri cât mai mici. Pentru că începe sezonul dăunătorilor compania noastră oferă o reducere de până la 20% din valoarea contractelor încheiate în următoarele 30 de zile”,  a declarat pentru exclusivNEWS.ro, Gabriel Munteanu, directorul Companiei DDD.

Din dorința de a avea o cât mai bună relație cu clienții, Compania DDD a dezvoltat o secțiune în interiorul site-ului www.0219662.ro, dedicată în exclusivitate acestora.

În cadrul acestei secțiuni, prin intermediul unui cont securizat cu parolă, veți avea acces la o bază de date personală în care veți găsi toate detaliile legate de contractul de prestări de servicii de dezinsecțiedezinfecție și deratizare pe care îl aveți cu Compania DDD. în cazul persoanelor juridice. Persoanele fizice pot verifica istoricul colaborării cu Compania noastră, procese verbale, facturi, substanțe folosite în prestarea serviciilor comandate cât și garanțiile.

De asemenea, de pe site, puteți descărca planul de tratament personalizat întocmit de specialiștii Companiei DDD, în baza informațiilor furnizate de client și după ce au efectuat în prealabil o evaluare a locuinței, sediului firmei, sau a spațiului ce urmează a fi supus deratizării.

Site-ul companiei oferă posibilitatea de a plăti direct facturile emise de Compania DDD, în cadrul unei secțiuni securizate prin MOBILPAY.

Compania DDD pune la dispoziție un dispecerat de comenzi și sesizări. La numărul de telefon 021.9662, apelabil de pe orice telefon, mobil sau fix, va răspunde un dispecer ca re va prelua comanda sau sesizarea dumneavoastră cu privire la serviciile de deratizare furnizate de companie.

loading...