Breaking news

Începe bătălia la Craiova. Noua Românie, primul partid care și-a depus candidatura la Primărie

Partidul Noua Românie este primul partid care și-a înregistrat candidatul pentru alegerile locale parțiale de la Craiova, ce vor avea loc pe 11 iunie 2017. Sorin Preda Nica este candidatul PNR la funcția de primar al Craiovei, după demisia lui Olguța Vasilescu.

sorin preda nica - alex dinitaSorin Preda Nica, candidatul PNR la Primăria Municipiului Craiova, alături de Președintele Organizației PNR Craiova, Alexandru Diniță Sorescu și de Trezorierul Organizației, Ilie Neagoe, au depus miercuri dimineață, la Biroul Electoral de Circumscripție Craiova, dosarul pentru alegerile locale parțiale din 11 iunie.

Sorin Preda Nica s-a implicat direct, alături de membrii Organizației de la Craiova cât și cu ajutorul colegilor de la București, în adunarea semnăturilor de susținere, necesare depunerii candidaturii.

Candidatul PNR a mers și a vorbit direct cu craiovenii și i-a convins să semneze pentru a putea candida.

PNR este astfel primul partid care își înregistrează candidatul pentru alegerea unui nou primar la Craiova. Potrivit Hotărârii de Guvern, depunerea candidaturii trebuia să se facă începând cu data de 16 mai 2017 și până cel târziu pe 22 mai 2017. Însă, abia ieri s-a stabilit componența Biroului Electoral de Circumscripție și abia de azi s-au putut înregistra candidaturile.

Noua Românie propune craiovenilor un primar tânăr, serios, ambițios, familist convins, care pune suflet în ceea ce face.

Sorin Preda Nica îi îndeamnă pe craioveni să îl susțină și să-i dea ocazia să arate cât de multe lucruri bune poate face pentru oraș.

Campania electorală începe pe 27 mai 2017 și se încheie pe 10 iunie 2017. Iar pe 11 iunie, craiovenii sunt chemați la urne pentru a-și alege un nou primar.