Breaking news

Incendiu puternic la centrul comercial My Place din Brașov

Complexul comercial My Place din Brașov, situat în apropierea gării, a fost cuprins de un incendiu puternic, izbucnit la etajul doi, în incinta Clubului Kasho.

Cel mai mare complex comercial din Brașov a fost cuprins de un incendiu puternic, care s-a extins cu repeziciune, degajând în tot orașul Brașov, un fum dens și înecăcios.

Martori oculari au declarat că incendiul ar fi izbucnit în urma unor scântei de la un aparat de sudură al unor muncitori care făceau lucrări la acoperişul clădirii.

La fața locului au sosit opt autospeciale de la pompieri, însă acestea s-au confruntat cu o problemă gravă, hidranții din zonă nu funcționau.

Astfel că pompierii au fost nevoiţi să aducă apă din alte părţi cu cisternele proprii.

Din cauza amplorii incendiului, pompierii brașoveni au solicitat ajutor de la colegii din județele învecinate.

În scurt timp, focul a ajuns şi la parterul clădirii, care este distrusă aproape în totalitate.

Din cauza incendiului, două persoane care s-au intoxicat cu monoxid de carbon au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov

Complexul comercial My Place este un centru de divertisment şi shopping cu patru niveluri: subsol, parter şi două etaje, dat în folosinţă la sfârşitul anului 2005, printr-o investiţie de aproximativ 3,5 milioane de euro şi având sală de biliard, snooker, darts şi bowling, magazine, loc de joacă pentru copii, cafenele şi restaurante, la etajul al doilea al mall-ului fiind Clubul Kasho, cu o capacitate de peste o mie de persoane şi dotat cu parcare proprie.

>