Breaking news

În ziua de azi mor mii de oameni din cauza problemelor cu tensiunea mare!

ORINRO : Spune STOP  tensiunii mari! În ziua de azi mor mii de oameni din cauza problemelor cu tensiunea mare!

Tensiunea mică este neplăcută, însă tensiunea mare este periculoasă. La fiecare douăzeci de minute o persoană moare din cauza urmărilor tensiunii arteriale ridicate!

Distruge organismul, afectează inima, rinichii, vederea și crește semnificativ riscul de infarct și accident vascular. În țările dezvoltate de această problemă suferă între 20 și 50% din oameni, la noi sunt 60%. Însă această boală nu doare deloc. Tocmai de aceea a primit și denumirea de ”ucigaș tăcut”. Atacă când vă așteptați cel mai puțin. Poate fi încadrată în acel ”trio puternic” cu cele mai periculoase boli ale civilizației din prezent. Este unul din cei mai semnificativi factori de risc pentru bolile cardio- vasculare și pentru accidentele vasculare. Oamenii cu tensiune mare au o probabilitate mai mare de 2,5 ori să apară în timp și diabetul.

Ajutor cu lumină în confortul de acasă?

”Aveam tensiunea chiar și 180-200” spune Iosif, care a achiziționat pentru asta, un BIOquant. ”După două luni de utilizare, nu doar că a scăzut tensiunea, dar și glicemia, și picioarele nu îmi mai sunt umflate”.

În cazul problemelor cu tensiunea mare cu siguranță trebuie schimbat și stilul de viață. Aparatul BIOquant poate fi utlizat și acasă. Lumina ajunge la globulele roșii prin aplicatorul mic, care se introduce zilnic în orificiul nazal pentru câteva minute. Globulele roșii se despart din aglomerări, și astfel leagă mai bine oxigenul.

. Îl folosesc deja de 3 ani. Înainte aveam tensiunea 170/100, mă durea capul, aveam probleme cu echilibrul. Acum tensiunea este 120 – 130 și problemele au dispărut, spune doamna Elisabeta.

”Lumina laser îmbunătățește circulația sanguină și oxigenarea întregului organism”, spune medicul cardiolog MUDr. Julius Sipos. A ajutat mulți utilizatori în reglarea valorilor tensiunii și limitarea medicamentelor sau să scape definitiv de ele.

Douăzeci de minute zilnic în confortul de acasă, fără stat la cozi la cabinete, seara la știri sau dimineața când citiți ziarul….acestea sunt principalele motive pentru care Bioquant a devenit parte inseparabilă din viața a peste 25000 oameni.

Doi soți din Cluj Napoca:În timpul tratamentului am constatat că tensiunea ni s-a reglat la niște valori foarte bune.”

Ștefan din Predeal: ” Mie mi s-a îmbunătățit vederea și mi s-a reglat tensiunea arterială. Soției i-au cedat și problemele cu diabetul.”

Este bine să avem acasă Bioquant. Însă nu trebuie să cumpărați ceva ce nu cunoașteți.

Întâi încercați BIOquant-ul GRATUIT.

Este suficient să completați datele Dvs pe site-ul www.orinro.ro și să vă faceți o rezervare pentru testare gratuită. Puteți face rezervarea și telefonic, în zilele lucrătoare, între orele 09-17, la numărul de telefon 0359/ 466 335.