Breaking news

În videoclipul “Popular”, Eric Saade din Suedia militează împotriva hărţuirii tinerilor

Frumosul Eric Saade, favoritul care a pierdut pe ultima suta de metri locul întâi la Eurovision 2011, militează împotriva hărţuirii adolescenţilor şi a tinerilor, în videoclipul melodiei “Popular”.

440x290-eric-saade-popular-sweden-eurovision-song-contest-2011-esc-kiss-sexy-song-music-star-vote-photo-1Suedia a realizat pentru Eurovision Song Contest un videoclip care se înscrie în cadrul unei campanii internaţionale de luptă împotriva agresiunii verbale sau fizice între tineri.

Personajul interpretat în clip de Eric Saade este hărţuit de câţiva indivizi cu apucături antisociale. Însă loviturile şi umilinţa îndurate pe nedrept nu-l descurajează. Având încredere în propira sa valoare ca om, tânărul este determinat să demonstreze că poate înfrunta cu demnitate gesturile oricărui răuvoitor. Prin talentul său la dans, reuşeşte să câştige inimile oamenilor, iar cei care îl bătuseră dispar în sfârşit din viaţa lui.

Campania care a inspirat realizatorii videoclipului se numeşte “It Gets Better – Va fi mai bine”. Derularea proiectului internaţional a început spre sfârşitul anului trecut, după un val de sinucideri în rândul adolescenţilor din Statele Unite, care fuseseră hărţuiţi de colegi de şcoală. Campania a fost adoptată în mai multe state europene, dar şi în Australia.

În cadrul campaniei, preşedintele Barack Obama, vicepreşedintele Joe Biden şi secretarul de stat Hillary Clinton au transmis mesaje împotriva hărţuirii adolescenţilor. Mesajul iniţial a fost adresat tinerilor gay, de orientare homosexuală sau homoafectivă, însă campania s-a extins pentru a susţine toţi acei adolescenţi care se confruntă cu violenţa fizică ori verbală, indiferent de particularităţile existenţiale pe care le au.

Mai jos este videoclipul lui Eric Saade şi câteva fotografii în care apare popularul interpret din Suedia.

eric-saade-popular-sweden-eurovision-song-contest-2011-esc-kiss-sexy-song-music-star-vote-photo-2

eric-saade-popular-sweden-eurovision-song-contest-2011-esc-kiss-sexy-song-music-star-vote-photo-2-montajeric-saade-popular-sweden-eurovision-song-contest-2011-esc-kiss-sexy-song-music-star-vote-photo-5

eric-saade-popular-sweden-eurovision-song-contest-2011-esc-kiss-sexy-song-music-star-vote-photo-6b

eric-saade-popular-sweden-eurovision-song-contest-2011-esc-kiss-sexy-song-music-star-vote-photo-8

eric-saade-popular-sweden-eurovision-song-contest-2011-esc-kiss-sexy-song-music-star-vote-photo-9b

eric-saade-popular-sweden-eurovision-song-contest-2011-esc-kiss-sexy-song-music-star-vote-photo-10b

eric-saade-popular-sweden-eurovision-song-contest-2011-esc-kiss-sexy-song-music-star-vote-photo-11

eric-saade-popular-sweden-eurovision-song-contest-2011-esc-kiss-sexy-song-music-star-vote-photo-7

eric-saade-main-suedia-eurovision-2011-sarut-popular-fani-admiratori-video-muzica-melodie-pupacios-sarut-20

>