Breaking news

În videochat, crești într-un an cât alții într-o viață!

Multe fete care practică videochat în București au ajuns ca, la numai 20 de ani, să aibă casă și mașină proprie, să își petreacă mai multe vacanțe pe an în destinații exotice și să debordeze de optimism și încredere în sine. Într-o perioadă de timp foarte scurtă, ele au avut parte de realizări la care lucrători din alte domenii economice nu ajung nici măcar după decenii de muncă. Iată cum este posibil!

Oamenii care te ajută când faci videochat

Când începi să lucrezi într-un studio ca https://studio20.ro/, nu trebuie să ai experiență în domeniu. Cu ajutorul unei echipe formate din profesioniști, vei reuși să te familiarizezi rapid cu industria de divertisment online pentru adulți și vei înțelege ce trebuie să faci pentru a obține succesul dorit.

În primele 5 zile de lucru, o colegă trainer te ajută să te familiarizezi cu toate aspectele noii tale activități. Îți arată cum să folosești la potențial maxim aparatura video și audio cu care sunt dotate camerele de lucru și îți prezintă caracteristicile fiecăreia dintre marile platformele online cu ai căror membri urmează să interacționezi. De asemenea, îți dezvăluie unele trucuri care se vor dovedi folositoare în timpul interacțiunilor cu bărbații.

videochat

Apoi, timp de câteva săptămâni, tinerele beneficiază de cursuri individuale gratuite de make-up, de limba engleză și de cultură generală. Stăpânirea artei machiajului le va ajuta să arate mereu impecabil și să atragă atenția bărbaților încă de la prima vedere. Pe de altă parte, cunoașterea principalei limbi de circulație pe plan internațional le va permite să abordeze subiecte interesante de conversație și să creeze o atmosferă plăcută în interacțiunile cu bărbați din lumea întreagă.

Permanent, membrii echipei de suport tehnic se află la datorie, gata să intervină în cazul în care apare o eventuală defecțiune. Astfel, fetele sunt sigure că nu vor pierde niciodată bani din cauza unor probleme provocate de tehnologie sau de conexiunea la internet.

Încasările record la care se poate ajunge rapid

În primele trei luni de activitate, fiecare fată care practică videochat are parte de o sumă garantată în valoare de cel puțin 1 000 de dolari pe lună, fără să conteze performanțele realizate în această perioadă pe platformele online pentru adulți. Datorită acestui fapt, beneficiază de siguranța materială care îi permite să se concentreze pe adaptarea la noul domeniu.

Ulterior, încasările cresc considerabil, pornind de la un comision standard brut în valoare de 50%. Acestuia i se adaugă o serie de bonusuri cumulative care pot crește procentul până la un nivel de 75%. Ele sunt acordate pentru numărul de ore lucrate sau sumele câștigate într-o perioadă, pentru comportamentul online sau pentru o rată de conversie bună. De asemenea, fidelitatea față de echipă este răsplătită financiar.

Dacă doresc să își împlinească mai repede o dorință majoră, precum cumpărarea unei case, realizarea unei operații estetice sau ajutorul oferit unei persoane dragi, fetele care practică videochat de cel puțin o jumătate de an au la dispoziție o posibilitate suplimentară. Ele pot obține credite direct de la companie, în condiții extrem de avantajoase, fără dobânzi și comisioane. Apoi, vor returna banii în timp, din activitatea desfășurată pe site-uri.

Întregul sistem este creat astfel încât să ajute tinerele care practică videochat să evolueze rapid și să atingă un nivel al câștigurilor de neimaginat în alte domenii. Prin urmare, ai toate motivele să alegi o carieră de model online, dacă vrei să îți împlinești visurile cât mai devreme!

>