Breaking news

În urma unui sondaj pe facebook, primarul din Timișoara toacă 2 milioane de euro pe o fântână arteziană

loading...

În urma unui sondaj făcut pe Facebook, Primarul din Timișoara a decis că trebuie să cheltuiască două milioane de euro din bugetul local pentru construirea unei fântâni arteziene pe râul Bega.

fantana-arteziana-begaDupă Președintele și premierul facebook, acum România are și primarul facebook. Nicolae Robu face sondaje de opinie pe facebook și în urma acestora decide cum să cheltuiască banii timișorenilor.

Ultima trăznaie a edilului o reprezintă o fântână arteziană de două milioane de euro ce urmează să fie construită pe râul Bega.

Pentru că 400 de internauți au fost de acord cu realizarea fântânii, Nicolae Robu a dat undă verde proiectului de două milioane de euro că dar nu îi dă din propriul buzunar.

Cât privește relevanța sondajului pe facebook, primarul spune că este „foarte„ reprezentativ la nivel de oraș.

Cine vorbește de sondaje ar trebui să știe că la nivelul României, țară cu 20 de milioane, sunt relevante sondaje pe 1.100 de subiecți”, a declarat Nicolae Robu la Digi 24.

În timp ce se pregătește să construiască fântâna pe Bega, primarul distruge alte șapte fântâni arteziene construite în 2009 de fostul primar al Timișoarei, pe motiv că sunt inestetice.

Vechile fântâni ar urma să fie îngropate cu pământ și iarbă.

Primarul Nicolae Robu, în loc să administreze orașul, se ține de sondaje de opinie pe facebook. A ajuns la sondajul cu numărul 70.

loading...