Breaking news

În toiul nopții, Directorul Metrorex controlează curăţenia din metrou

Vizită inopinantă a directorului Metrorex, în topil nopții la metrou, după închiderea programului de circulație a vagoanelor. Aurel Radu a mers să vadă cum se face curățenie la metrou pe timp de noapte.

metrorex curatenie metrouDirectorul General al SC Metrorex SA, Aurel Radu,  a efectuat azi-noapte, în intervalul orar 23:30 – 03:00 un control inopinat.

”Obiectul controlului a fost verificarea activităţii de curăţenie în spaţiile metroului realizată de către Asocierea S.C. Libro Events S.R.L. – S.C. Supercom S.A., asociere declarată câştigătoare pentru contractul cu durata de trei luni, reprezentând salubrizare spaţii publice, spaţii tehnice din staţiile de metrou, trenuri electrice de metrou, locuri de remizare material rulant pe magistralele de metrou, colectare, evacuare gunoi din staţii şi depouri, spaţii birouri”, se arată în comunicatul de presă al Metrorex, remis exclusivNEWS.ro.

Obiectivul principal al acestor controale este grija pentru modul de cheltuire a banului public iar scopul  comun este îmbunătăţirea modului de realizare a tuturor activităţilor societăţii, activitati ce concură la confortul şi siguranţa călătorilor cu metroul.

>