Breaking news

În timpul liber, Andrei Bărbulescu se relaxează plimbându-se cu rolele în parc

Atunci când are parte de timp liber, Andrei Bărbulescu preferă să se relaxeze în mijlocul naturii, fie la munte fie la o plimbare pe role, prin parcurile bucureștene.

andrei.barbulescuPrezentatorul știrilor TVR, Andrei Bărbulescu preferă să se relaxeze în timpul liber nu petrecând prin cluburi sau terase de fițe, ci în mijlocul naturii.

Dacă vremea este prielnică, Andrei își pune rolele și dă o fugă în parcurile din Capitală sau dacă are mai mult timp liber la dispoziție, merge la munte pentru a-și încărca bateriile.

Îmi place mult să merg la teatru, e de înțeles, la un film, iar atunci când e frumos afară, să fug la munte sau undeva unde e liniște. Îmi place să fiu în mijlocul naturii, cu prietenii în jurul meu”, a declarat Andrei Bărbulescu.

Pentru că de azi a intrat în concediu de odihnă, am profitat de ocazie și l-am invitat pe Andrei la o plimbare pe role în Herăstrău, motiv numa bun să îl fotografiem în mijlocul naturii. Iată ce a ieșit după o oră de plimbat pe role și fotografiat în parcul Herăstrău.

andrei.01andrei.02andrei.03andrei.04andrei.05andrei.00

andrei.07andrei.08andrei.09andrei.

andrei.10

andrei.11

Fotoreporter: Ilinca Petre