Breaking news

În sfârşit, românii nu vor mai fi afumaţi de primatele care fac grătar în curtea blocului

Dacă până acum se spunea despre România că poate fi văzută din spaţiu din cauza fumului de la grătarele încinse între blocuri, această zicală va aparţine trecutului.

gratar_la_etaj_blocPractica grătarelor nu determina doar poluare olfactivă deasupra ferestrelor vecinilor, ci şi în spaţiile verzi, unde primatele care practicau acest obicei lăsau în urmă munţi de gunoaie.

Legea Picnicului va pedepsi drastic orice acţiune de acest fel. Slavă Domnului că, în vreme de criză, poliţia va fi deosebit de dornică să colecteze amenzile de la persoanele lipsite de bun simţ, care împut cartiere întregi cu hobby-ul lor.

Legea, susţinută de Asociaţia Green Revolution, vizează eliminarea impactului negativ asupra mediului şi asupra sănătăţii populaţiei, a practicilor inadecvate privind activitatea de picnic, arată Green Report.

Proiectul privind Legea Picnicului a fost depus deja la Parlament, urmând să fie adoptat. Proiectul stabileşte ca fiecare zonă de picnic să aibă un administrator. Conform proiectului, în anumite cazuri, amenzile s-ar putea ridica şi la suma de 50.000 de lei.