Breaking news

În pregătirea Olimpiadei 2012, vedetele TVR îndeamnă la o viaţa sănătoasă

Cum vara 2012 este anotimpul celui mai important eveniment sportiv – Jocurile Olimpice de vară de la Londra – vedetele TVR îi îndeamnă pe români la un stil de viaţă sănătos.

În lunile aprilie şi mai, vedetele TVR Iuliana Tudor, Irina Păcurariu, Malvina Cervenschi, Albertina Ionescu, Livia Dilă, Marian Olaianos, Marius Mitran, Alina Stancu, Paula Chirilă, Cristina Cioran şi Iuliana Marciuc susţin campania „O vară slim-fit, slăbeşte sănătos şi natural”, lansată de Plafar.

Noua campanie susţinută de vedetele TVR îşi propune să educe publicul, să-l obişnuiască să opteze pentru un regim alimentar sănătos şi să se îngrijească folosind produse naturale. Este vorba de a promova în rândul publicului larg o nouă atitudine în alimentaţie, una sănătoasă.

Împreună cu Plafar, vedetele TVR pornesc o nouă iniţiativă de educare în alimentaţie, lansând invitaţia tuturor doritorilor de a beneficia de un consult gratuit din partea unui nutriţionist în cincisprezece magazine Plafar din Bucureşti şi din ţară.

Până la sfârşitul lunii mai, cei interesaţi pot să obţină o consultaţie gratuită cu un nutritionist, în urma căreia vor primi o dietă personalizată pentru a slăbi şi a-şi rezolva problemele de metabolism în mod sănătos.

Nutriţionistul va determina şi clasifica cu ajutorul aparatului OMRON: procentul de ţesut adipos; Indicele Masei Corporale (IMC); nivelul de ţesut adipos visceral; rata metabolismului bazal. În urma rezultatului, medicul nutriţionist va propune o dietă personalizată şi va oferi sfaturi complementare pentru detoxifiere, drenaj, slăbire. Programările se pot efectua la Tel Verde: 0800-07-03-07 sau în oricare dintre magazinele Plafar.

Televiziunea Română, prin TVR 1 şi TVR 2, va transmite Jocurile Olimpice de la Londra în perioada 27 iulie – 14 august 2012.


>