Breaking news

În plină pandemie Silvia Stoiana ne îndeamnă să ţinem “Capu’ sus!”

In aceasta perioada, in care ne confruntam cu o situatie fara precedent, putem sa luptam cu Covid – 19 prin muzica, iar artista Silvia Stoiana ne recomanda cu speranta si incredere sa tinem “Capu’ sus!”, prin intermediul piesei cu acelasi nume.

Silvia Stoiana este o tanara din Timisoara, care-si traieste visul din copilarie de a bucura inimile celor care o asculta.

“Prin muzica pe care o interpretez imi doresc sa ajung la inimile ascultatorilor si sa vibrez cu sufletele acestora, scotand la iveala cele mai frumoase si intense sentimente si trairi pe care le poate avea cineva. Nimic fara Dumnezeu si nimic fara muzica!”, spune Silvia.

Frumoasa artista a compus piesele “Tot ce simt” si “Capu’ sus!”, melodii cu care a reusit sa se remarce pe piata muzicala.

“Capu’ sus!” este o piesa-medicament pentru suflet, un indemn de a fi puternic si mereu cu zambetul pe buze, indiferent de situatie. “Am scris aceasta piesa din dorinta de a ridica moralul celor care cred ca nu mai exista speranta si privesc spre viitor cu pesimism. INDRAZNESTE, VISEAZA, SIMTE, TRAIESTE, LUPTA SI IUBESTE, vreau sa transmit prin aceasta piesa, si incearca sa te bucuri de orice lucru marunt!”, declara artista.

In prezent, Silvia pregateste multe surprize si lucreaza intens pentru lansarea primului sau album.

>