Breaking news

În octombrie, Realitatea TV se mută în casă nouă

După mai bine de 7 ani petrecuţi la Casa Presei, Realitatea TV se mută în cază nouă la începutul lunii octombrie. Atât studiourile cât şi birourile se vor afla în cadrul Willbrook Platinum Business and Convention Center.

realitatea_tvÎncepând din luna octombrie 2011, Realitatea TV şi The Money Channel vor emite din noile studiouri, amplasate la Willbrook Platinum Business and Convention Center.

„În completarea parteneriatului foarte puternic pe care îl desfăşurăm de ani de zile cu dezvoltatorul imobiliar britanic, Willbrook International, am decis să relocăm studiourile şi birourile Realitatea Media în proiectul companiei”, a declarat Elan Schwartzenberg .

Primul sediu al canalului de ştiri a fost la uzinele Republica din Bucuresti, de unde a emis în perioada 2001-2004. După care televiziunea a fost vândută de Prigoană lui Sorin Ovidiu Vântu, iar noul sediu a fost la Casa Presei.

Cel de-al treilea sediu, amplasat în cadrul Willbrook Platinum Business and Convention Center, este un complex de spaţii de birouri şi centru de conferinţă dispuse în două clădiri, structurate pe parter şi cinci etaje, ce se întind pe o suprafaţă de închiriat de aproximativ 37.000 de metri pătraţi.