Breaking news

În doar cinci minute, fotografia cu Cristi Nistor de pe Facebook, a adunat peste 1000 de like-uri

Fotografia cu Cristi Nistor, postată pe pagina de Facebook a concursului Vocea României, a adunat în doar cinci minute, peste 1000 de like-uri și peste 100 de comentarii.

La câteva minute după ce și-a încheiat prestația pe scena concursului Vocea României, organizatorii au postat pe pagina de Facebook a concursului, o fotografie cu Cristi Nistor.

Și în doar cinci minute fotografia a adunat 1015 like-uri și 103 comentarii. Semn că românii au apreciat prestația lui Cristi Nistor din semifinalele concursului Vocea României.

Numărul mare de like-uri pe facebook într-un timp atât de scurt, pentru fotografia lui Cristi Nistor, denotă faptul că se află printre favoriții la calificarea în finală.

Cristi Nistor a încheiat concursul din semifinale, cu o interpretare de excepție a celebrei piese a lui Chris de Burgh, Lady in red, care le-a făcut pielea găină Loredanei și lui Smiley.

Finaliștii se vor alege, în urma voturilor telespectatorilor și ale celor patru jurați. Din cei opt semifinaliști, în finală vor ajunge doar patru.

>