Breaking news

In ce situatii poate apela o firma la o casa de avocatura?

loading...

Antreprenorii se confrunta zilnic cu numeroase probleme de ordin juridic care pot pune in pericol activitatea afacerilor pe care acestia le conduc.

Pentru a fi la curent cu toate modificarile legislative si noile reglementari referitoare la societati, dar si pentru a evita penalizari si alte situatii critice, cea mai buna solutie o reprezinta investitia in serviciile specializate pe care le pune la dispozitie o casa de avocatura. Iata in ce situatii poate apela o societate la o casa de avocatura si care este rolul avocatilor din casa de avocatura:

Formularea/redactarea documentelor juridice

Documentele ce tin de sfera juridica pot fi redactate si administrate numai de o casa de avocatura profesionista care, gratie experientei sale in domeniu, va gestiona fiecare act important al societatii. Avocatii stabilesc ce tip de informatii trebuie sa apara in documentele juridice si au intotdeauna in vedere interesele clientilor lor. Tocmai din acest motiv, se recomanda sa apelezi la serviciile de asistenta juridica oferite de o casa de avocatura pentru a evita neplacerile cauzate de completarea gresita a unor formulare ori de redactarea gresita a unor documente.

Reprezentare si asistenta juridica

Atunci cand conflictele nu pot fi solutionate pe cale amiabila sau prin mediere, o casa de avocatura are rolul de a reprezenta persoana juridica in fata instantei de judecata, organelor de administratie publica, autoritatilor cu atributii jurisdictionale, executorilor judecatoresti etc. Specialistii desemnati de o casa de avocatura vor reprezenta si vor apara interesele legitime in raporturile cu institutiile sau autoritatile publice.

Mediere in cazul conflictelor de munca

Serviciile asigurate de o casa de avocatura profesionista acopera toate aspectele legate de angajator, cat si de angajat. Avocatii specializati in Dreptul Muncii au rolul de a oferi solutii eficiente in vederea negocierii conflictelor de munca. Spre exemplu, angajatii casei de avocatura AndrewID ofera consultanta juridica si servicii de consiliere atat societatilor angajatoare, cat si salariatilor. Mai mult, acestia sunt pregatiti sa raspunda oricarei solicitari care vizeaza problemele aparute in urma conflictelor de munca, prestari servicii sau contracte de mandat, astfel incat sa solutioneze litigiile si sa asigure respectarea drepturilor si obligatiilor societatilor, sindicatelor sau organizatiilor patronale.

Intemeiata dupa noua paradigma juridica New Law, AndrewID ofera o varietate de servicii juridice orientate catre solutionarea rapida si eficienta a problemelor clientilor sai si cauta in permanenta solutii personalizate bazate pe contextul actual. Conceptul New Law semnifica solutii moderne, costuri echitabile in conformitate cu munca depusa si accentul pus pe folosirea tehnologiei si in situatii de ordin juridic. De asemenea, casa de avocatura AndrewID asigura o comunicare eficienta intre avocati si clienti, astfel incat informatiile sa fie prezentate intr-o maniera clara mai obiectiva. Pentru servicii profesionale si consultanta juridica la birou, in stil remote sau la sediul societatii tale, intra pe site-ul AndrewID.ro si afla mai multe informatii. Avocatii iti stau la dispozitie pentru a valorifica propriile cunostinte si a oferi ajutor in cadrul unui parteneriat de incredere.

loading...