Breaking news

În căutarea factorului X, Dani Oţil a ajuns vatman la Cluj

Dani Oțil, unul din prezentatorii show-ului X Factor România 2014, s-a făcut vatman la Cluj, doar pentru a căuta mai bine și mai repede românii care au în ei Factorul X.

dani otil - x factor 2014Cutreieră munţii şi locuri greu accesibile cu motorul, în cadrul concursurilor şi antrenamentelor de enduro şi e mare fan al sporturilor pe apă, aşa că pe Dani Oţil te poţi aştepta să-l întâlneşti aproape oriunde.

Clujenii însă au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când în urmă cu 2 zile l-au zărit pe haiosul matinal în locul vatmanului, pe linia unui tramvai din oraş.

Totul s-a întâmplat în cadrul preselecţiilor X Factor de la Cluj, acolo unde cei doi prezentatori ai supershow-ului caută următorul superstar al României.

Cum anul acesta, X Factor înseamnă <<mai mult decât voce>>, Răzvan şi Dani caută concurenţi în cele mai diverse locuri. Astăzi, caravana X Factor se află la Iaşi, la Mall Palas,  acolo unde alături de Mădălina Lefter caută cei mai talentaţi concurenţi.

Cei care nu au reuşit să se înscrie la casting, pot veni la palnoul X Factor, cea mai nouă modalitate de selecţie a viitorilor concurenţi, locul în care oricine îşi poate face poze sau îşi poate testa profilul de X Factor.

De la Iaşi, caravana X Factor porneşte către Galaţi, unde pe 5 iunie le dă întâlnire moldovenilor la Hotel Faleza by Vega, începând cu ora 09:00, pentru ca prima fazã a audiţiilor sã se încheie în Bucureşti, pe 8 iunie.