Breaking news

IN ATENTIA SCRIITORILOR ROMANI: ANTOLOGIA -REGAL LITERAR- 2019

loading...

 

Ordinul Luminii a făcut public anunțul în care caută în mod oficial, autori pentru proiectul pe care vrea  îl lanseze în toamna aceasta. “Regal Literar”, se dorește a promova autorii români și a-i păstra spre neuitare. O antologie a operelor literare contemporane, în care oricărui autor român care da dovadă de un stil aparte, talent sau subiect interesant în scriere, i se pot aloca între 2 și 15 pagini pentru creație

“Suntem bucuroși să vă anunțăm că Ordinul Luminii va publica anul acesta primul volum al cărților dedicate scriitorilor români contemporani și celor mai bune opere ale acestora. Dorim să aducem spre neuitare, cultura și literatura românească contemporană, păstrând realele valori artistice universale și profunzimea scriiturii. Comisia noastra de specialitate este în căutarea autorilor care au un loc (sau mai multe) în primul volum al antologiei “Regal Literar” 2019.
Cerem publicului sau autorilor să ne ajute în acest proiect trimițând propuneri!
Materialele (poezii, proză, eseu) se vor trimite la adresa de e-mail loja_tinerilor@yahoo.com, însoțite de biografia autorului și două imagini tip portret în care este ilustrat autorul.”

Mai multe detalii se găsesc la postarea integrală de pe pagina de facebook a organizației:
facebook.com/OrdinulLuminiiRomania

loading...