Breaking news

În ajun de Valentines Day, Brencu a lansat piesa ”A naibii dragoste” – VIDEO

Horia Brenciu a lansat astăzi refrenul anului 2015 pentru Valentine’s Day şi Dragobete. “A naibii dragoste” este al treilea extras de pe albumul “40+”, album care a beneficiat de un record al vânzărilor la finele anului 2014.

HORIA BRENCIU S-A INDRAGOSTIT DIN NOU“A naibii dragoste” îi vizează pe toţi cei care au fost atinşi de săgeata lui Cupidon, dar şi pe cei care sunt pe cale să facă cunoştinţă cu ea.

“Există cineva care nu a făcut cunoştinţă, până acum, cu zeul dorinţei, al iubirii erotice, al atracţiei şi al afecţiunii? Pe bune?! Ei bine, “A naibii dragoste” e scrisă şi pentru voi”, a declarat Brenciu.

Piesa a fost compusă în studiourile HB Media Production de Horia Brenciu, împreună cu Ivan Caragia, iar versurile au fost făcute tot de artist cu Emanuel Petruţ.

Pentru videoclipul piesei s-a colaborat şi de această dată cu regizorul Bogdan Daragiu, care a ales să exprime iubirea într-un mod foarte haios.

Despre lecţia iubire, dar şi despre povestea videoclipului, Horia Brenciu ne spune: Dragii mei săgetaţi sau… ne-îndrăgostiţi, “A naibii dragoste” e pentru toţi cei care iubesc fără margini. Fie că-i faceţi persoanei dorite o invitaţie în parc, fie că duceţi relaţia mai departe şi-o chemaţi acasă, să vizionaţi un meci, în speranţa că-i microbistă şi împărţiţi aceeaşi pasiune, fie că riscaţi să-i testaţi formă fizică, punând-o să pedaleze la bicicletă prin oraş sau fie că va luaţi inima-n dinţi şi-i propuneţi o cină romantică, în toate aceste cazuri trebuie să fiţi convinşi de farmecul vostru. Sigur că îl aveţi că aliat pe Cupidon, dar şi el e doar un simplu… “arcaş”.  Poate greşi ţintă, spre bucuria unora şi disperarea altora. Ştiţi vorba aia… câteodată, nu e pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se nimereşte.

Castingul a fost extrem de dificil, în special pentru personajul Cupidon.

Noi credem că aşa trebuie să arate şi să se comporte un adevărat Eros. Naiv, nebun, talentat la dans, simpatic, pe scurt, un adevărat arcaş fără ţintă. Acum toată lumea va înţelege de ce dragostea nu vine atunci când vrem noi, ci când doreşte ea. Litera de lege a ei este evident, surpriză. După cum v-aţi fi aşteptat şi castingul de pretendente la rolul de îndrăgostite nu a fost deloc uşor. Prezenţa fizică plăcută nu a fost de ajuns. Fiecare domnişoară a trebuit să ştie să danseze, să cânte la un instrument şi să aibă în dotare albumul “40+”. După această experienţă, cele 5 fete câştigătoare, prezente în clipul nostru (Oana, Andra, Diana, Oana şi Denisa) s-au gândit să-şi înfiinţeze o trupa. Cât de curând vor începe şi repetiţiile… Aşa mi-au promis”, mai spune Horia Brenciu.

Piesa “A naibii dragoste” îţi pune la dispoziţie şi un mic arsenal de vorbe de duh, într-un crescendo absolut, vorbe care pot fi adresate cu uşurinţă partenerului dvs: “dragă mea”, “iubita mea”, “regina mea”.

Lecţia de îndrăgosteală a lui Brenciu se încheie cu un sfat: dacă tot aţi fost săgetaţi şi v-aţi îndrăgostit, menţineţi flacăra aprinsă, pentru că altfel… Dar pentru “lecţia” asta, ne vom vedea la următorul clip!

>