Breaking news

Împrumuturi rapide, cu aprobare online? Acum este posibil, cu Okcredit!

 

 

Dacă ești în căutarea unor soluții financiare foarte rapide și ușor de obținut, Okcredit te așteaptă cu servicii adaptate nevoilor tale. În calitate de instituție financiară nebancară îți oferă alternative ale unor servicii bancare convenționale, cu mențiunea că avantajele de care vei beneficia sunt esențiale pentru acele situații în care timpul reprezintă o problemă. Okcredit – Imprumuturi online, cu aprobare in aceeasi zi!

Ce avantaje îți aduce accesarea unui împrumut rapid?

În momentul în care ești în căutarea unei linii de creditare avantajoase, împrumuturile rapide se dovedesc a fi o variantă ideală. Dincolo de faptul că aplici și primești banii în aceeași zi, poți aplica fără să faci niciun efort în acest sens și fără să fie nevoie să îndeplinești criterii stricte de eligibilitate. Dobânda este mică, ratele nu ating un prag foarte mare, comisioanele sunt aproape inexistente, iar libertatea de utilizare a banilor obținuți dintr-un credit rapid nu are limite. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de ordin financiar pe care ți le garantează un împrumut Okcredit.

Mai mult decât atât, fiecare împrumut rapid oferit de Okcredit este de tip revolving, ceea ce înseamnă că vei putea face retrageri repetate în limita plafonului setat inițial sau să reutilizezi banii pe care i-ai depus drept rată. Obții într-un timp foarte scurt sume cuprinse între 200 și 3.000 de lei pentru o perioadă de până la 5 ani în care să poți jongla oricum îți dorești cu banii din depozitul tău personal. Okcredit îți oferă libertate deplină de utilizare, transparență, flexibilitate și predictibilitate, astfel încât să te bucuri în totalitate de avantajele de care ai parte.

Care sunt condițiile de obținere a unui credit online?

Poți aplica pentru o linie de creditare rapidă de la Okcredit dacă îndeplinești patru condiții minime. Trebuie să ai vârsta de 20 de ani împlinită pentru a putea fi considerat eligibil și, de asemenea, este necesar să deții o sursă stabilă de venit, salariu, pensie sau PFA, pentru a-ți putea îndeplini responsabilitățile lunare de plată prevăzute în contract. Un cont și un card bancar vor fi necesare pentru a putea efectua toate depunerile și retragerile de ambele părți, iar un număr de telefon și o adresă de email ne vor ajuta să facilităm comunicarea. Dacă ai bifat toate acestea de pe listă, poți solicita oricând un împrumut rapid online.

Care este suma maximă a unui astfel de împrumut?

Pentru a putea oferi sprijin financiar cât mai multor categorii de persoane, IFN-urile reduc suma maximă pe care o oferă printr-un împrumut online la 3.000 de lei. Respectând acest prag, ratele lunare sunt mici, lucru care îi va ajuta pe beneficiari să facă plățile la termen, fără să ca acest lucru să reprezinte o povară.

Aplică și obține creditul online, în cel mai scurt timp!

Cu Okcredit timpul tău este valorificat la maximum pentru că într-o singură zi poți aplica, primi răspunsul și chiar și banii, fără să fii nevoit să depui efort în acest sens. Trebuie doar să accesezi platforma online, să navighezi printre împrumuturile rapide pe care le ai la dispoziție și să îl alegi pe cel dorit. Ulterior vei descoperi un formular pe care odată ce l-ai completat cu datele personale solicitate îl poți trimite spre analiză. În doar câteva ore vei primi un răspuns și dacă ai îndeplinit toate condițiile de eligibilitate te poți aștepta să încasezi și suma solicitată în decursul aceleiași zile.

Totul este în avantajul tău la Okcredit pentru ca problemele financiare să găsească imediat o soluție în varianta unui credit rapid online!

>