Breaking news

„Împreună creștem campioni”, o campanie marca Digi Sport

loading...

Digi Sport, cel mai complet și complex canal de sport din România, susține și ajută la descoperirea tinerelor talente prin intermediul campaniei ”Împreună creștem campioni”.

campanie digi sportDuminică, 1 septembrie, de la ora 12.00, la Digi Sport 3 va fi difuzat un nou episod al emisiunii “Împreuna creștem campioni”. Odată cu el debutează și campania prin care Digi Sport, alături de numeroase personalități ale sportului românesc, susține descoperirea și încurajarea tinerelor talente din sport.

În prima ediție Ianis Hagi, fiul celebrului fotbalist al Naționalei de fotbal a României, povestește cât de mult muncește pentru a urma cariera tatălui.

”La fiecare meci sau antrenament dau totul pentru ca vreau să progresez, să ajung un fotbalist mare. La Academie avem toate condițiile pentru o pregatire bună, ne ajuta și  terenurile care sunt perfecte. Despre colectiv pot să spun că este unul unit, sunt jucători buni aici și avem deja un titlu național și experiența meciurilor cu echipe din străinătate”, spune Hagi junior.

Campaniei lansate la debutul toamnei de către Digi Sport 3 i s-au alăturat personalități din sportul românesc, care au participat la o ședintă foto inedită.

Andreea Răducan, Ilie Dumitrescu, vedetele Digi Sport, Radu Naum, Raluca Hogyes și Camelia Bălțoi au pozat alături de tinere talente descoperite în edițiile anterioare ale emisiunii Digi Sport National – campaniaÎmpreună creștem campioni”.

„Mă bucur să pot incuraja și ajuta, oricând, tinerele noastre talente. Este nevoie de o astfel de inițiativă pentru că, în țară, există foarte mulți viitori campioni”, spune Andreea Răducanu.

Suntem o televiziune de sport în adevăratul sens al cuvântului. Nu numai că prezentăm telespectatorilor știri legate de sport, emisiuni și cele mai tari meciuri, ci ne dorim să sprijinim sportul. Așadar descoperirea de noi campioni este o provocare și vrem să ne punem amprenta asupra viitorului sportului românesc. Îmi trece prin minte o vorba binecunoscută…adaptată proiectului nostru. Ar suna cam așa: “Daca nu vine copilul talentat la Digi Sport, se duce Digi Sport la el!“, adaugă Camelia Bălțoi, prezentatoarea știrilor sportive de la Digi Sport1.

În prima ediție a emisiunii „Împreună creștem campioni” și la debutul campaniei susținută de Digi Sport telespectatorii din rețeaua RCS&RDS vor urmări o prezentare a Academiei și vor afla care este filosofia școlii înființată de Gheorghe Hagi.

loading...