Breaking news

Importanta alegerii unei vopsele de calitate pentru fatade

Cand planuim constructia sau renovarea unei cladiri este bine sa ne asiguram ca avem un buget destul de mare, care sa ne permita folosirea materialelor de calitate superioara, in special in partile cele mai importante. Bineinteles, ideal ar fi sa folosim peste tot numai materiale de cea mai inalta calitate, insa acest lucru nu e intotdeauna posibil daca nu avem un buget generos. Asadar, ce ne ramane de facut este o lista cu prioritati.

Evident, aceste prioritati nu vor arata la fel pentru toata lumea, insa un punct care trebuie inclus neaparat pe orice lista este fatada. Fatada unei cladiri este cartea ei de vizita; este primul contact cu cladirea si prima impresie. Si stim cu totii cat de mult conteaza prima impresie.

Trei motive sa alegi o vopsea de calitate pentru fatada cladirii tale

  1. Aspectul – un material de calitate se poate banui de la distanta, si se recunoaste fara loc de indoiala cu cat te apropii mai mult. Chiar si pentru un ochi neformat, o fatada finisata cu materiale indoielnice va atrage atentia intr-un mod neplacut. Folosind o vopsea care are o calitate superioara te asiguri ca aspectul casei tale se ridica la standarde inalte, si casa in sine va iesi in evidenta in cel mai pozitiv fel.
  2. Durabilitatea – atunci cand facem o investitie importanta, ne asteptam sa beneficiem de rezultatele ei pentru un timp cat mai indelungat. Acest lucru este garantat in constructii atat de mesteri profesionisti, cat si de folosirea unor materiale calitative. Asadar, o vopsea buna pentru fatade inseamna, pe scurt, o vopsea rezistenta. Pe larg, nu va trebui sa revopsesti constant pentru ca se decojeste sau se decoloreaza si nici nu va trebui sa iti faci griji in privinta conditiilor meteo caprocioase – vopseaua va rezista intemperiilor si trecerii timpului, si pana la urma vei economisi bani.
  3. Usurinta aplicarii – un lucru de calitate este mult mai usor de folosit, aceasta nu este o regula, ci un fapt dovedit. Un zugrav profesionist isi va da seama inca din primele secunde daca o vopsea este de calitate sau nu. Folosind un material superior se usureaza munca si implicit se scurteaza timpul de executie.

Baumag.ro iti pune la dispozitie o selectie variata de materiale de cea mai buna calitate. Pentru finisajele experioare, in functie de nevoile tale, poti alege vopseaua pe baza de acril, de rasina siliconica sau dispersie silicatica.

Vopselele de fatada comercializate de baumag.ro nu au impact asupra mediului inconjurator, au permeabilitate buna la vaporii de apa, sunt rezistente la intemperii si au o putere mare de acoperire. Pe langa aceste aspecte, fiecare tip de vopsea are proprietati specifice care le plaseaza intr-o clasa superioara si in topul preferintelor mesterilor zugravi.

Vopseaua pe baza de acril vine intr-o gama bogata de culori, este rezistenta la medii alcaline si ajuta la prevenirea aparitiei ciupercilor si algelor. Vopseaua de fatada pe baza de rasina siliconica oferta protectie sporita impotriva ploilor torentiale, iar cea bazata pe dispersie silicatica pastreaza textura stratului suport.

Indiferent asupra carei vopsele de fatada te-ai decis, alegand baumag.ro alegi calitatea.

 

 

 

 

 

>