Breaking news

Imobiliare Dubai a devenit oficial reprezentant exclusiv în Romania al proprietăților din Dubai

Dubai este unul dintre cele mai frumoase și prospere orașe din lume, fiind și una dintre cele mai populare destinații turistice și de afaceri. Nu e de mirare, având în vedere că Dubai oferă un mediu multicultural de invidiat, care nu poate fi găsit în nicio altă parte a lumii, fiind clasat drept orașul cu cea mai bună infrastructură și cea mai ridicată calitate a vieții din Orientul Mijlociu.

Imobiliare Dubai este prima agenție imobiliară din România care facilitează tranzacții cu proprietăți exclusive din Dubai.

In cadrul evenimentului Master Real Estate Gala, compania Imobiliare Dubai a primit o pozitie importanta in piata romaneasca, si anume exclusivitatea de vanzare cu dezvoltatorul Damac. Compania a fost prima de acest fel pe piata romaneasca, avand o evolutie spectaculoasa incepand cu ianuarie 2022.

Având ca parteneri cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, vom fi la curent cu cele mai importante proiecte și vom găsi mereu cele mai avantajoase variante de achiziție pentru clienții noștri.

Pe o piață imobiliară în continuă mișcare și transformare, obiectivul principal al companiei îl reprezintă abordarea în mod profesionist a cerințelor clienților săi corporativi, instituționali sau privați, întărind o relație pe termen lung cu aceștia, bazată pe încredere, respect și integritate.

“Titulatura Master Agent Damac este o distincție rară, oferită în semn de recunoștință, pentru implicarea deosebită și rezultatele excepționale obținute de ImobiliareDubai.ro. Ne bucurăm și suntem onorați să fim singura agenție care are exclusivitate imobiliară cu Damac, în România. Prin acest parteneriat exclusiv, ImobiliareDubai.ro va contribui la dezvoltarea pieței imobiliare autohtone, devenind un brand recunoscut la nivel global și punând România în topul celor trei țări care dețin exclusivitate imobiliară cu Damac, alături de Anglia și Iran. Pe lângă exclusivitatea cu Damac, avem ca parteneri cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties, Meraas Holding, Azizi Developments, Dubai Properties, Sobha Group, Nakheel, Select Group, Omniyat, Meydan Group, Deyaar și mulți alții. Investițiile în Dubai sunt atractive pentru că/profiturile sunt generoase iar proprietarii pot beneficia de un venit pasiv, pe viață. Dubai este cel mai sigur oraș din lume, iar în 2021 a fost cea mai vizitată destinație de pe mapamond. Oamenii sunt atrași de luxul, extravaganța, rafinamentul, confortul și opulența din Dubai. Planul de plată este avantajos, randamente din închiriere sunt de 12-16% pe an iar marja de capitalizare a proprietăților este de 70% pe an. Nu există taxe pe profit, pe proprietate, închiriere sau revânzare, investițiile în Dubai oferă un randament de peste 70% pe an – un lucru nemaiîntâlnit în lume! Atunci când vrei să faci o achiziție în Dubai, este foarte important să colaborezi cu profesioniști de top și să alegi un partener de încredere. De exemplu, ImobiliareDubai.ro se ocupă de tot procesul investiției, oferind asistență pe toată perioada contractării, de la alegerea celei mai bune oferte, până la mobilarea și închirierea proprietății, suport în cazul revânzării, obținerea finanțării, deschiderea contului bancar, obținerea rezidenței și servicii de property management în sistem full service. Consultanţii ImobiliareDubai.ro sunt specializaţi în piaţa de business din Emiratele Arabe Unite și îți pot oferi informații utile despre calcule de randament, gradul de ocupare, creșterea valorii proprietății în timp, astfel încât să se poată obține un profit foarte bun, fie că vorbim despre închiriere sau despre revânzarea proprietății.” declară Mircea Brânzei, Owner & Founder ImobiliareDubai.ro

>