Breaking news

Imagini în exclusivitate de la filmările videoclipului Randi – Inimi – VIDEO

loading...

Randi a lansat o nouă piesă, „Inimi”, care deja a cucerit inimile publicului. Videoclipul s-a menținut în topul trending pe YouTube timp de 2 săptămâni și este difuzat de toate  posturile de radio și TV.

Ca de obicei, artistul vrea să arate publicului său ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat și lansează un making-of al videoclipului.

În videoclipul piesei Randi este înconjurat de femei frumoase, printre care și Rellys Tonu, Miss Playboy România 2013. Rellys este la prima colaborare cu Randi și echipa Famous Production, iar filmările s-au desfășurat pe parcursul unei zile, în București.

Videoclipul piesei este realizat de SAN, un regizor cu care Randi a colaborat și la alte videoclipuri, precum „Puteri asupra mea” sau „De ce dansezi așa”. Clipul expune în imagini antiteza bărbat – femeie și împlinirea idealului: două lumi diferite care în final se reunesc.

Piesa este compusă de Randi în studiourile Famous Production.

„Inimi”, noua mea piesă, este despre căutarea și găsirea iubirii, cel mai frumos sentiment dintre toate. Piesa vorbește despre un ideal, despre două  jumătăți perfecte, despre două suflete rătăcite care se regăsesc departe de lume și de tot ceea ce trece ca un anotimp, într-un loc unde iubirea transcede timpul. Sper că cei care ascultă piesa vor recâștiga încrederea în iubire și vor visa la o lume mai bună.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>