Breaking news

Și-a oprit inima în direct și a câștigat marele premiu la Românii au talent

Cristian Gog  a uimit o țară întreagă vineri seară în direct la Pro TV, în finala concursului Românii au talent, în momentul când și-a oprit singur inima.

Iluzionistul a intrat în platou cu o servieta de metal, cu cifru și i-a rugat pe jurați să ghicească ce este în interior.

Mihai a spus ”Documente”, Andra a spus că servieta este ”goală”,  iar Andi Moisescu a spus că ”Aş vrea ca înăuntru să se afle numele câştigătorului„.

Concurentul a început să își povestească numărul spunând că vrea să adreseze o provocare morţii. Dispus să piardă tot, mentalistul îşi descheie cămaşa şi cheamă pe scenă un medic şi o asistentă.

Aş vrea să vă arăt ce se petrece în corpul meu”, explică bărbatul, care s-a supus unui test EKG. Aparatul, care trebuia să-i înregistreze lui Gog, ritmul cardiac, pare că se blochează. În realitate, iluzionistul și-a oprit preț de o secundă, inima.

După ce a lăsat publicul și juriul cu gura căscată, Cristian a deschis servieta în care se aflau răspunsurile celor trei jurați. Și de această dată i-a lăsat pe cei trei fără grai.

Nu am cuvinte, m-ai șocat. Mă sperii, nu pot să stau în preajma ta, dar te voi vota”, a spus Andra.

Andi Moisescu a declarat că din plunctul lui de vedere el este marele câștigător: Sincer, ești preferatul meu, as vrea să fii tu câștigător.

Eşti genial. Dacă ar fi să câştigi tu, m-aş bucura”, a replicat Mihai Petre.

Românii au fost și ei impresionați de acesta și au decis să-i acorde premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro.