Breaking news

Ilsc.ro ofera cursuri engleza copii cu rezultate 100% garantate!

Educatia este foarte importanta, mai ales pentru copiii a caror minte este precum un burete in anii formativi. In ziua de astazi, a vorbi o alta limba pe langa cea materna desigur, reprezinta un mare avantaj, deoarece aceasta abilitate poate deschide usa spre noi oportunitati.
Limba ne alimenteaza creierul, ne incadreaza gandurile si face posibila comunicarea complexa. Cuvintele, expresiile si ciudatenile unice limbajului nostru definesc in mare masura modul in care vedem si intelegem lumea. Daca sunteti monolingv, lumea respectiva are limite mai clare. Dar, intr-o era a comunicatiilor fara frontiere si a calatoriilor globale, pare aproape arhaic sa se limiteze la o singura limba – chiar daca ai norocul sa vorbesti o limba globala precum engleza sau spaniola ca limba materna.
Majoritatea copiilor pot invata mai multe limbi. Numarul persoanelor bilingve, din Romania si din intreaga lume de altfel, continua sa creasca. A fi bilingv are avantaje, inclusiv a fi mai bun la:
-Invatarea cuvintelor noi;
-Invatarea abilitatilor de citire;
-Abilitatea de a utiliza informatiile in moduri noi;
-Punerea cuvintelor in categorii;
-Venind cu solutii pentru diferite probleme;
-Sa-ia scultam mai bine pe ceid elanga noi;
-Conectarea cu ceilalti.
Cele mai multe dovezi ale studiilor de specialitate arata faptul ca experienta bilingva imbunatateste, in primul rand, functia executiva a creierului. Astfel, bebelusii crescuti in medii bilingve isi dezvolta competente cognitive de baza ca, de exemplu, luarea de decizii si rezolvarea de probleme chiar inainte sa invete sa vorbeasca.
Cercetatorii mai sustin ca, atunci cand invatam o alta limba, dezvoltam avantaje cognitive care imbunatatesc atentia, auto-controlul si abilitatea de a face fata informatiilor conflictuale. Cu alte cuvinte, diferenta esentiala dintre bilingvi si mononlingvi poate fi rezumata printr-o abilitate crescuta de a monitoriza mediul inconjurator.
Cei care vorbesc doua limbi straine pot sa se concentreze fara a fi distrasi cu usurinta de la ceea ce fac si isi pot, de asemenea, imbunatati abilitatea de a se muta cu usurinta de la o activitate la alta. In societatea noastra contemporana, in care multitasking-ul este o cerinta pe piata muncii, o persoana bilingva cu un puternic control la nivel executiv ar putea, in mod cert, sa faca o diferenta.
De asemenea, studiile recente arata, ca bilingvismul poate reprezenta o protectie impotriva imbatranirii creierului. Pe masura ce oamenii imbatranesc, flexibilitatea cognitiva – abilitatea de a se adapta la circumstante neobisnuite sau neasteptate – si functiile executive conexe se deterioreaza. Studii recente sugereaza ca bilingvismul practicat pe intreg parcursul vietii poate reduce acest declin – dandu-i un imbold regenerativ provenit din experienta de a folosi alternativ un sistem lingvistic sau altul.
De ce este avantajos pentru copii sa invete limba Engleza?
Engleza este limba cea mai frecventa vorbita in lume. Una din cinci persoane poate vorbi sau, cel putin, intelege limba engleza.
Limba engleza este limba stiintei, a aviatiei, a calculatoarelor, a diplomatiei si a turismului. Cunoasterea limbii engleze va creste sansele de a obtine un post de munca bine platit intr-o companie multinationala din tara ta sau chiar si in strainatate.
Engleza este limba oficiala a 53 de tari. Asta inseamna o multime de oameni pe care ai putea sa ii cunosti si cu care ai putea sa vorbesti.
Limba engleza este vorbita ca prima limba de catre aproximativ 400 de milioane de oameni din intreaga lume.
Engleza este limba industriei mass-media. Daca cunosti engleza, nu mai trebuie sa te bazezi pe traduceri sau subtitrari pentru a te bucura de cartile, melodiile, filmele si emisiunile tale preferate.
Engleza este, de asemenea, limba internetului. Multe site-uri web sunt in limba engleza, iar cunoasterea limbii iti va permite sa intelegi si sa participi la forumuri si discutii.
Limba engleza se bazeaza pe un alfabet simplu, care este destul de rapid si usor de invatat in comparatie cu alte limbi.
Engleza nu este doar utila – insasi procesul de studiu iti ofera o enorma satisfactie. Te simti minunat atunci cand faci progrese. Iar fiecare ora pe care o vei petrece studiind engleza, te va aduce mai aproape de perfectiune.
Deoarece limba engleza este vorbita in multe tari, exista mii de scoli din intreaga lume care ofera programe in limba engleza. Daca vorbesti engleza, exista o multime de oportunitati pentru tine de a gasi o scoala si un curs care se va potrivi nevoilor tale academice.
ILSC.ro ofera cursuri engleza copii la preturi foarte avantajoase, iar rezultatele sunt imediat resimtite. Echipa de profesori cu experienta vor face ca fiecare lectie sa fie distractiva, educativa si sa impiga copilul sa ia singur initiativa in invatarea limbii engleze. La cum merg lucrurile in ziua de astazi, limba engleza se dovedeste a fi un atu destul de important, iar stapanirea limbii engleze va da de fiecare data bine in curriculum!
Invatarea unei alte limbi poate contribui la dezvoltarea creierului, prevenirea dementei, cresterea capacitatii de memorare, imbunatatirea atentiei si multe altele. Sa fii bilingv poate conduce la imbunatatirea abilitatilor de ascultare, din moment ce creierul trebuie sa lucreze mai mult pentru a distinge diferitele tipuri de sunete din doua sau mai multe limbi. Copiii educati intr-un mediu bilingv au o memorie de lucru mai durabila decat cei educati doar intr-o singura limba. Acest lucru inseamna ca sunt mai buni la calcule mentale, citit si multe alte abilitati vitale.
Omul modern din secolul 21 nu trebuie sa se limiteze doar la cunostiintele native, ci sa exploreze cat mai mult, astfel infrangem si bariera multiculturalismului. Pentru cele mai bune cursuri, ILSC sta la dispozitia tuturor!

>