Breaking news

iLikeIT în fiecare dimineață, de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV!

Veste bună pentru pasionații de tehnologie: iLikeIT revine pe ecrane din 21 septembrie! Iulia Ionescu, corespondent Știrile PRO TV, ne va aduce cele mai noi informații din internet și tehnologie, în fiecare dimineață, de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV!

După debutul noului sezon de la începutul acestui an, cu grafică la zi și, mai ales, cu un host fresh și cu o minte ageră, iLikeIT revine pe ecrane.

În această perioadă, în care au crescut soluțiile de conectare de la distanță, cu ajutorul internetului, și având în vedere nevoia acută de digitalizare a unor sisteme critice, este cu atât mai important să vedem ce înseamnă online-ul pentru noi și cum ne-ar putea influența în anii următori.

“Nu este un secret pentru nimeni faptul că tehnologia ne-a ajutat extraordinar de mult în ultimele luni. Am găsit în noi resurse pe care nici nu știam că le avem și am reușit să ne continuăm activitățile de zi cu zi. Mă refer la antreprenori, profesori, elevi, părinți, medici sau chiar la noi, la jurnaliști, iar în următoarea perioadă vom încerca să vă prezentăm cât mai mulți oameni de genul acesta, dar și soluții digitale, care să vă ajute în tot ceea ce faceți.” Iulia Ionescu

În fiecare dimineață, la iLikeIT, vom studia Social Media, vom vorbi despre tehnologia 5G, despre fake news, războaiele digitale, dar mai ales despre educația digitală. De asemenea, vom aduce pe TV personaje și povești. Pentru că acum, mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de curaj și de inspirație. Vom analiza cum este tratată lecția pandemiei de către “elevii” din tehnologie chemați la tablă. Vom căuta soluții pentru acest examen pe care-l dăm cu toții. Ne propunem să venim cu foarte multe răspunsuri la multiplele întrebări legate de tehnologie.

>