Breaking news

Ilie Potecaru vrea ca școlile să fie păzite de jandarmi

Ilie Potecaru, candidatul PP-DD, în Colegiul 21 din București, pentru un mandat de deputat, vrea să promoveze o lege în Parlament, prin care școlile să fie păzite de Jandarmeria Română.

Ilie Potecaru vrea să reducă și să prevină violența în școli prin asigurarea pazei la toate unitățile de învâțământ de către Jandarmeria Română.

Cea mai mare problemă din sectorul 5 al Capitalei, care include Colegiul 21, unde candidez, este siguranța pe străzi, siguranța în școli. Tocmai de aceea voi propune o lege prin care absolut toate instituțiile de învățământ să fie păzite de jandarmi, cum ar fi și normal de altfel”, a declarat Ilie Potecaru pentru exclusivNEWS.ro.

În prezent, foarte multe cazuri de violență în școli au dus la rănirea și chiar la decesul elevilor, întrucât fie paznicii lipseau cu desăvârșire din lipsă de fonduri, fie cei existenți nu își făceau treaba.

De profesie jurist, Ilie Potecaru, candidează pentru prima dată în viața lui pentru un mandat de deputat în Colegiul 21, București, din partea PP-DD.

>