Breaking news

Ilie Potecaru, locul trei în topul candidaților PP-DD din București

Surprize-surprize în București. La jumătatea campaniei electorale, USL scade sub 50%, iar PP-DD vine pe locul doi. După două săptămâni de campanie, Ilie Potecaru suflă în ceafa USL.

După două săptămâni de campanie electorală, Ilie Potecaru, candidatul PP-DD în Colegiul 21 – București, pentru un loc de deputat, a ajuns la 17% intenție de vot.

Dacă înainte cu o săptămână de începerea campaniei electorale, Ilie Potecaru avea doar 4% intenție de vot, lucrurile s-au schimbat radical după prima săptămână electorală, ajungând la un scor de 9%.

După încă o săptămână de campanie, Ilie Potecaru aproape că și-a dublat cota de piață, ajungând la 17%, pe un fond al scăderii procentelor candidaților USL.

În mai multe colegii din București, printre care și cel în care candidează Gigi Becali, candidații USL sunt sub 50% intenție de vot, ceea ce înseamnă că nu închid colegiile iar bătălia pentru intrarea în Parlament este plină de surprize.

Top candidați PP-DD în București, după două săptămâni de campanie electorală:

Colegiul 27 – Radu Orzață – 21%

Colegiul 25 – Mircia Chelaru – 20%, în colegiul în care Gigi Becali este sub 50%

Colegiul 21 –  Ilie Potecaru – 17%

Colegiul 24 –  Marcel Pușcaș – 15%.

De profesie jurist, Ilie Potecaru, nu a mai făcut politică până în prezent.

La alegerile parlamentare din 9 decembrie, Ilie Potecaru candidează din partea PP-DD pentru Camera Deputaților în Colegiul 21-Sector 5 din București și primul proiect de anvergură pe care îl supune dezbaterii publice îl reprezintă legea prin care se împiedică traseismul politic.

>