Breaking news

Ilie Potecaru: nu voi vota niciodată tăieri de pensii și salarii

Ilie Potecaru, Candidatul PP-DD pentru un mandat de deputat în Colegiul 21 din București, spune răspicat că dacă va ajunge în Parlamentul României, nu va vota nicio lege prin care veniturile populației să fie micșorate.

Ilie Potecaru a decis să intre în politică cu gândul de a opri politicienii să îi mai mintă pe români, odată la patru ani și astfel să le fure votul.

Candidatul PP-DD, jurist de profesie, propune o lege prin care să responsabilizeze întreaga clasă politică.

Principiul legii este simplu: parlamentarii care vor un nou mandat de deputat sau senator să fie obligați să candideze în același colegiul în care l-au obținut și pe primul. În cazul în care nu s-au ținut de cuvânt, alegătorii să îl poată sancționa prin vot.

Ilie Potecaru spune că își dorește să câștige încrederea alegătorilor din Colegiul 21 prin sinceritate și prin promisiuni pe care el le poate onora în calitate de deputat.

Alegătorilor din Colegiul 21 București, le fac niște propuneri sincere. Le propun doar ceea ce eu pot să fac și anume: să susțin legea Potecaru prin  care să stopăm traseismul politic, le promit să le donez indemnizația lunară celor cu nevoi speciale din Colegiul 21 și să le ascult de fiecare dată problemele”, a spus Ilie Potecaru pentru exclusivNEWS.ro.

Pentru că este un om de cuvânt, Ilie Potecaru face o promisiune capitală pentru alegători:le promit că niciodată nu voi vota vreo lege prin care oamenilor să le fie micșorate veniturile. Fie că este vorba de pensii, salarii sau indemnizații pentru creșterea copilului. La fel cum niciodată nu voi vota vreo mărire de taxe. Acestea sunt lucruri care depind strict numai de mine. Și atunci eu le promit numai ceea ce pot să fac.

Reacțiile oamenilor cu care a intrat în contact în timpul campaniei electroale din Colegiul 21, l-au surprins în mod plăcut pe Ilie Potecaru care a declarat râzând că: m-aș îmbăta dacă s-ar întâmpla la vot ceea ce se întâmplă acum pe stradă, pentru că toată lumea mă susține.

Cât privește problemele locuitorilor din Sectorul 5 al Capitalei, Ilie Potecaru spune că: cea mai mare problemă este siguranța pe străzi, siguranța în școli, tocmai de aceea voi propune o lege prin care absolut toate instituțiile de învățământ să fie păzite de jandarmi, cum ar fi și normal de altfel. A doua mare problemă  în sector o reprezintă lipsa locurilor de muncă. La toate acestea se adaugă și câinii comunitari care creează disconfort și chiar rănesc locuitorii sectorului.

În acest sens, Potecaru propune realizarea unui adăpost în afara Capitalei care să se întindă pe circa 200 de hectare,unde câinii să poată sta nestingheriți.

Ilie Potecaru îndeamnă românii să vină la vot și să voteze cu cel pe care îl consideră de încedere să-i reprezinte interesele în Parlamentul României pentru următorii patru ani de zile.

>