Breaking news

Ilie Potecaru își va dona lunar, salariul de deputat, săracilor

Candidatul PP-DD, Ilie Potecaru spune că în cazul în care va ajunge deputat de București, în Colegiul 21, își va dona lunar indemnizația, unor cazuri sociale din colegiul în care a fost ales.

Ilie Potecaru a făcut aceste promisiuni în campania electorală pentru a sublinia faptul că nu merge în Parlament pentru interes propriu ci pentru a ajuta semenii săi pentru a schimba ceva în această țară.

”Lunar, în voi dona leafa de parlamentar, cazurilor sociale din Colegiul 21 București, astfel încât să vin în întâmpinarea oamenilor nevoiași. Așa cum am făcut și până acum înainte de a intra în politică, voi continua să fac bine românilor care au probleme financiare, pentru că așa am fost
educat”, a declarat Ilie Potecaru.

Candidatul PP-DD, debutant în ale politicii, spune că el nu promite decât ceea ce poate face și că
întodeauna s-a ținut de cuvânt.

Până acum, în ultimii 10 ani de zile, s-a implicat în foarte multe cazuri sociale din întreaga țară, donând bani pentru copii cu probleme medicale și pentru bătrânii care au rămas fără ajutor.

Ilie Potecaru spune că lecția altruismului a învățat-o de la mama lui care  l-a rugat ca atunci când va ajunge, prin forțe proprii, om mare, să nu își uite semenii aflați la ananghie.

Ultimele sondaje de opinie realizate în Colegiul 21 din Sectorul 5, îl dă pe Ilie Potecaru, pe locul doi cu 29% intenție de vot.

>