Breaking news

Ilie Năstase s-a enervat rău de Paști, din cauza Soranei Cîrstea

loading...

Ilie Năstase e foc și pară pe Sorana Cîrstea, din cauza căreia s-a enervat groaznic chiar în ziua de paști, în timpul meciului de tenis disputat de româncă în compania sârboaicei, la Arenele BNR, în cadrul Fed Cup.

ilie nastase - sorana cirsteaIlie Năstase, fostul numărul unu mondial în tenisul masculin, a criticat-o dur pe Sorana Cîrstea pentru jocul inconstant și plin de greșeli în din timpul partidei cu Bojana Jovanovski.

”Poate e mai frumos cu emoţii. Dar nu o să mă mai uit la meciuri de fete niciodată în viaţa mea, că nu mai rezist. Mi-am făcut nervi şi de Paşti. Trebuia să fiu pe la restaurant acum. Bine că a scos-o la capăt. A cîştigat cu nişte mingi senzaţionale, dar şi cu greşeli foarte multe. Aşa e ea. Dacă nu era aşa poate că era numărul unu sau doi mondial“, a spus Ilie Năstase la Dolce Sport.

Ilie Năstase s-a enervat pentru că Sorana Cîrstea a pierdut setul doi cu Bojana Jovanovski, deși a condus cu 5-2 și a fost la două mingi de victorie. În cele din urmă, românca a câșitigat setul trei cu 6-3 și a adus punctul câștigător care a calificat România în grupa a doua mondială a Fed Cup după o pauză de 15 ani.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian