Breaking news

Ilie Dumitrescu este noul antrenor al FC Steaua

Fostul atacant al Stelei este noul antrenor al echipei Ghencea. Alegerea lui Ilie Dumitrescu pentru postul de antrenor vine după ce, duminică, Victor Piţurcă şi-a anunţat demisia de pe banca tehnică a Stelei.

iliedumitrescuÎntr-o conferinţă de presă susţinută luni, ex-selecţionerul a confirmat că motivul plecării sale din Ghencea îl reprezintă criticile publice aduse de patronul Gigi Becali jucătorilor stelişti, dar şi declaraţiile-oracol ale patronului stelist referitoare la jocul echipei din meciurile viitoare şi din competiţiile europene.

De miercuri, Ilie Dumitrescu va conduce antrenamentele Stelei. Gigi Becali a declarat la Realitatea TV că noul tehnician va avea un contract simbolic, pe doar un leu, asta pentru ca Dumitrescu să poată sta pe banca tehnică.

Mâine, miercuri, jucătorii vor face antrenamentele cu noul antrenor. Nu va fi angajatul meu, nu vrea nici un ban de la club. Mi-a spus doar atât: Vin, dar nu mă interesează banii. Vreau doar respect„, spune Becali.

Ilie Dumitrescu a jucat 172 de meciuri pentru Steaua şi a marcat 74 de goluri. El şi-a început încheiat cariera de fotbalist profesionist la Steaua, iar între anii 1994 şi 1998 a evoluat pentru Tottenham, FC Sevilla, West Ham United şi grupările mexicane Club America şi Atlante.

Marţi, Gheorghe Hagi a declarat că a refuzat propunerea lui Anghel Iordănescu de a prelua banca tehnică a Stelei, cu fostul selecţioner în post de preşedinte, pentru că doreşte să se axeze pe munca la Academia de Fotbal.