Breaking news

Ilie Dobre, desemnat Omul Anului în Media, de World Record Academy

World Record Academy, cea mai mare şi cea mai prestigioasă organizaţie mondială care certifică recordurile mondiale, cu sediul la Miami, i-a acordat lui Ilie Dobre, premiul Omul Anului în Media în 2014.

Ilie DobreIlie Dobre, celebrul comentator sportiv al Radio România Actualităţi, a primit premiul Omul Anului în Media, pentru cele cinci recorduri mondiale. Patru dintre ele realizate în transmisiunea directă a unui gol în direct şi unul pentru cele mai multe cărţi publicate de un comentator sportiv radio. Românul a fost recompensat şi pentru eforturile sale în promovarea sportului, a ideilor morale, a fairplay-ului, toleranţei şi a valorilor sociale în sport.

În decembrie 2013, World Record Academy consemna al cincilea record mondial adjudecat de comentatorul sportiv Ilie Dobre. Românul intra pentru a cincea oară în Cartea Recordurilor, cu performanţa de 1 minut şi 8 secunde, în transmisiunea golului marcat de Ciprian Marica, în minutul 2 al meciului de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Ungariei din preliminariile Campionatului Mondial, ediţia 2014, desfăşurat în 6 septembrie 2013.

La acea dată comentatorul Ilie Dobre deţinea încă patru recorduri mondiale: 31 de secunde şi 27 de secunde în transmisiunea unui gol în direct, fără respiraţie şi 42 de secunde, cu o singură respiraţie, fiind, totodată, comentatorul sportiv radio cu cele mai multe cărţi publicate (42).

Acest prestigios premiu a fost publicat astăzi pe site-ul World Record Academy.