Breaking news

Ileana Stana Ionescu și Virgil Ogășanu povestesc despre greutățile vieții de părinte, la Digi 24

Actorii, Ileana Stana Ionescu și Virgil Ogășanu povestesc pe larg, despre greutățile vieții de părinte, la Jurnal pentru copii de la Digi 24.

Au ridicat în picioare săli întregi de teatru, au filmat pentru mari regizori, au fiecare în spate zeci de ani de scenă și, cu toate astea, au răspuns prompt întrebărilor „ghidușe” ale celui mai simpatic reporter de televiziune.

Mai mult decât atât, Ileana Stana Ionescu a primit echipa ”Jurnalului pentru copii” în casa sa. Subiectul relației parinților cu copiii a fost unul destul de delicat, chiar dureros pentru marea actriță care este despărțită de mulți ani de fiul sau.

Întrebată de Miruna ce face când îi este dor, Ileana Stana Ionescu  spune cu sinceritate ca …plânge.

Să fiu sinceră? Plâng! Mi-e foarte dor de el și mi-e foarte greu, dar asta e situația! El are viața lui acum, are o profesie bine instalată. Stă într-un  loc de pe Pământ foarte frumos! E un oraș superb în America, în statul Washington, pe malul oceanului Pacific„, povestește Ileana Stana Ionescu.

În ediția de sâmbătă, de la ora 09.30, a emisiunii “Jurnal pentru copii”, difuzată de Digi24, Miruna merge la facultate. Și nu orice fel de facultate, ci la cea de teatru. Cunoscutul actor și profesor de teatru Virgil Ogășanu i-a mărturisit Mirunei că el nu crede în modele.

Cred că voi vă alegeți drept modele actori din cauza televizorului. Televiziunea este cea care influențează. Să știi că nu toti actorii (unii sunt actori între ghilimele așa) reprezintă un model pentru un  tânăr! Eu cred că cel mai bun model ești tu.. prin lecturile tale.. prin felul tău de a vedea lumea și viața. Să nu copiezi niciodată pe cineva! Dacă îți place cineva foarte mult să nu spui „vreau să fac ca el.” Eu nu am avut niciun model. Bine.. pe vremea mea, când eram de vârsta ta, nu exista televiziune ..era doar aparat de radio. Îmi plăceau actorii mari, dar niciodata  nu mi-am propus să am vreun model. Se poartă acuma, dar te rog pe tine: să nu ai modele în viață.  Doar tu  să fii model pentru tine!”, spune Virgil Ogășanu.

Sara și Radu mai vorbesc și despre cât de important este ce model de urmat își alege copilul? Au cei mici nevoie de modele sau de unde ar trebui să vină aceste modele-părinți, profesori, vedete? O discuție foarte serioasă pe care cei doi o poartă sâmbătă dimineață cu un alt actor – Mihai Gruia Sandu.

Duminică, de la 09.30, la Jurnal pentru copii, Daniel Iordăchioaie recunoaște că e greu să fii părinte și, mai ales, vorbește despre cât e de greu să nu cazi în capcana de a-ți alinta excesiv copilul.

>