Breaking news

iGlow, acces la branduri de top și produse profesionale de îngrijire

Trăim vremurile în care oamenii își doresc acces la gama de produse profesionale, acces nelimitat de oferte. Nu pot depinde neapărat de salon, dar își doresc rezultate ca atunci când se lasă pe mâna specialiștilor. Nișa produselor profesionale a început să nu mai fie una exclusivistă. iGlow vine cu acces la astfel de produse.

iGlow, partener pentru firme și consumatori casnici

Serviciile de hair and beauty sunt la mare căutare pentru că mâini de specialiști, ce folosesc produse profesionale fac magia să se întâmple. Când nu puteți ajunge la salon îngrijirea de acasă nu poate compensa sau cel puțin asta se întâmplă când nu aveți produse bune pe care să vă bazați. iGlow.ro vine cu o schimbare în acest sens.

Atât consumatorii casnici, cât și cei care își aprovizionează salonul cu produse specifice vor găsi aici un partener de încredere. Au o gamă vastă de produse de top, de la branduri de renume ce sunt folosite în saloane de prestigiu. Vorbim despre Melkior Professional, despre Crystal Nails printre alții, Yamuna, gama de cosmetice bio Insight sau Helia-D Professional.

În plus, pentru că orice salon își dorește să aibă un factor de exclusivitate pe nișa sa, aici veți găsi furnizor autorizat pentru gama de produse semnate Elixir Make-up.

Explorați diversitatea de produse, răsfoiți toate rafturile virtuale și descoperiți ulei de masaj Yamuna, consumabile pentru saloane, vopsea de gene/sprâncene, precum și aparate de coafat.

Mai mult decât atât, țineți pasul cu noutățile și răsfățați-vă cu produse fel de fel. Industria cosmetică și de beauty, a frumuseții este una din cele mai profitabile din lume. Și nu ne mirăm cum și de ce. Pentru că serviciile specifice, dar și produsele sunt nu doar pentru femei, ci și pentru bărbați. Mai mult ca niciodată acum punem mare accent pe aspect, pe look. Cu toții ne dorim să arătăm perfect, impecabil la fiecare apariție și să mascăm defectele. Iar pentru asta, cosmeticele și produsele de îngrijire sunt un must-have.

Îngrijire și la salon, dar și acasă

Nu se poate spune că cele două se substituie una pe alta, ci mai degrabă se completează perfect. Trecem pragul saloanelor în căutarea unor soluții pentru aspectul fizic, iar când situația o impune ne dorim să avem imediat la îndemână acces la produsele acelea profesionale. Pentru ambele tabere iGlow este furnizor de soluții.

Din e-shop aici pot fi achiziționate toate acele produse cu care pielea se răsfață, pre sau post tratare: pentru epilare, masaj. Manichiura și pedichiura sau chiar și vopsitul vor avea rezultate mai bune când sunt folosiți pigmenți intenși, produse ce își mențin efectul.

Descoperiți deci iGlow, fie că sunteți interesați de achiziții de cantitate, produse profesionale pentru a oferi la salon clienților servicii de top, fie că vă doriți acasă să aveți parte de tratamente de răsfăț.

Comenzile pot fi făcute exclusiv online. Stocul îl aveți imediat disponibil și poate fi verificat în timp real. Calitatea acestora vă este garantată de brand mai întâi de toate.

Contact: vanzari@iglow.ro