Breaking news

Icoana lui Șaguna e portocalie

Incredibil! Icoana Mitropolitului Andrei Șaguna a fost colorată în portocaliu, culoarea  PDL.

Culmea ipocriziei în sânul Bisericii Ortodoxe Române. Icoana dedicată canonizării Mitropolitului Andrei Șaguna a fost colorată în portocaliu, culoarea oficială a Partidului Democrat Liberal.

Icoana cu pricina a fost făcută la indicațiile Patriarhului Daniel, șeful Bisericii Ortodoxe Române. În icoană, Mitropolitul Andrei Șaguna apare îmbrăcat în veșminte colorate în portocaliu.

Deși se vede cu ochiul liber că este vorba de portocaliu și nu de altă culoare, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, părintele Stoica a declarat că este vorba de galben auriu.

Este vorba de galben autriu și nu de portocaliu”, a repetat la infinit părintele Stoica în direct prin telefon la emisiunea ”La ordinea zilei” de la Antena 3.

Aceeași ipoteză de culoare a fost susținută și de părintele Nicula, purtător de cuvânt al Mitropoliei Ardealului. Acesta a spus că Mitropolitul Andrei Șaguna este îmbrăcat în veșminte galben aurii și nu portocalii și a acuzat pe invitații prezenți în emisiunea tv că au batjocorit munca Mitropoliei și au murdărit evenimentul și au stricat o bucurie națională.

Vadim Tudor, prezent în emisiunea tv a izbucnit în mod virulent la adresa preotului Nicula pe care l-a acuzat că minte și că ei își bat joc de poporul român și că a politizat slujba de canonizare a Mitropolitului de sâmbătă.

Liderul PRM acuză pe reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române de politizarea evenimentului și de faptul că l-au făcut pe Mitropolitul Andrei Șaguna agent electoral pentru PDL.

Cât privește discursul lui Băsescu din Catedrala Mitropolitană din Sibiu, părintele Stoica a declarat că nu era prevăzut în program și că lui Băsescu i s-a dat microfonul doar pentru a mulțumi pentru faptul că i s-a înmânat o cruce și că președintele s-a întins la vorbă.

Vă invităm să priviți cu atenție fotografia cu icoana Mitropolitului Andrei Șaguna și să spuneți dacă este vorba de portocaliu sau galben auriu.