Breaking news

Iată topul celor mai ciudate biciclete din lume

loading...

Revista Business Talks vă prezintă un top inedit, al celor mai ciudate biciclete din lume.

Lista celor mai ciudate biciclete ale lumii este următoarea:

#1 Bicicleta – Tractor Cântărind nu mai putin de 450 kilograme, bicicleta se bucură de prioritate în trafic. Tânărul inventator olandez este un adevărat pasionat al vehiculelor bizare.

#2 Bicicleta – WC  – Să sperăm că această bicicletă nu are chiar toate opţiunile active, însă, credeţi sau nu, chiar se lucrează la crearea unei motociclete care are ca și combustibil excrementele umane. Mințile luminate din spatele acestei motociclete sunt cei de la compania TOTO din Japonia.

#3 Bicicleta limuzină – Nu e ea chiar cea mai luxoasă bicicletă, însă primeşte premiul pentru cea mai lungă bicicletă din lume. Aceasta a fost creată de către nişte indonezieni inventivi, din ţevi ruginite şi măsoară aproximativ 14 metri.

#4 Bicicleta pătrat – Este cu siguranță o bicicletă care va ridica toate privirile! Curios este modul prin care ar trebui să cobori de pe ea.

#5 Bicicleta de tuns iarba –  Această bicicletă este dovada clară a faptului că lenea chiar este mama tuturor invenţiilor. Acum tunsul gazonului poate deveni mai distractiv!

 

loading...