Breaking news

Iată programul României la Campionatul European de Fotbal din 2012

România are program oficial la Euro 2012. Chiar dacă nu ne-am calificat la turenul final, oficialii FRF se pare că au program…făcut de alții cu mult umor.

Românii inventivi știu să facă haz de necaz chiar și atunci când nu ne calificăm la un turneu final de fotbal. Pe principiul, ne calificăm sau nu, România trebuie să aibă program la Euro 2012.

Astfel că în prima zi de Euro 2012, Mircea Sandu face un grătar pentru a sărbători turneele finale la care România nu s-a calificat. În timp ce Marcel Pavel va interpreta Imnul României, însă fără versurile: La care să se-nchine și cruzii tăi dușmani, ca nu cumva să se interpreteze că Mircea Sandu ar fi făcut micii cruzi.

Pe 1 iulie, când se va disputa finala Euro 2012 programul României conține: Finala Campionatului European de Fotbal: Dinamo – România. Suporterii dinamoviști sunt confundați cu jucătorii și sunt introduși pe terenul de joc. România se apără eroic și duce meciul în prelungiri apoi se ajunge la penalty-uri. Meciul se termină egal iar Trofeul se …reportează.

Programul ”oficial” al României la Euro 2012, este o parodie marca Revista Kamikze.