Breaking news

Iată în ce electrocasnice ar trebui să investești cand iti mobilezi bucătăria!

Cui nu i-ar plăcea să aibă mai puțin de lucru în bucătărie? Treburile casnice sunt, de multe ori, obositoare și multe dintre ele ar putea fi înlocuite de mici ajutoare electrice. Fie că este vorba de aparate electrocasnice utilizate doar de depozitare sau de aparate care îți vin în ajutor în bucătărie, toate acestea constituie un mod mai ușor de a-ți trăi viața.

Top 3 electrocasnice care te vor ajuta în bucătărie!

  • Friteuza cu aer cald

Ți-ai pus vreodată problema că ai consuma zilnic un număr prea mare de calorii? Îti dorești să mănânci tot ce vrei, însă să nu te îngrași? Aceste lucruri sunt posibile dacă știi ce aparate electrocasnice să îți achiziționezi. Când vine vorba despre o friteuza cu aer cald, poți pregăti preparate delicioase, foarte slab calorice, care să îți bucure papilele gustative. Folosind doar aer cald, poți găti inclusiv cartofi prăjiți, fără a utiliza ulei sau unt. Există extrem de multe preparate inedite ce pot fi gătite cu ajutorul acestui aparat. Poți seta temperatura și durata, în funcție de tipul de mâncare pregătită și tu poți să te bucuri de puțin timp liber pentru tine și familia ta. Practic, tu doar pornești aparatul, iar bucatele se gătesc singure. Friteuza cu aer cald reprezintă un avantaj extraordinar pentru oricine dorește să petreacă mai puțin timp în bucătărie.

  • Lada frigorifică

Atunci când ai o familie mare, orice spațiu de depozitare devine neîncăpător. Fie că ești genul de persoană căreia îi place să se aprovizioneze mai rar dar cu o cantitate mai mare, fie că preferi să fii tot timpul pregătită pentru orice ar pofti cei din familia ta, o lada frigorifică  este extrem de utilă pentru tine. Pe site-ul Dexo.ro, ai la dispoziție o gamă largă de lăzi frigorifice pentru toate buzunarele. Când decizi să îți achiziționezi un astfel de aparat electrocasnic, trebuie să ții cont de câteva aspecte:

  • Capacitatea de stocare este extrem de importantă în decizia de a cumpăra o lada frigorifică, întrucât acesta este și principalul motiv pentru care dorești să o achiziționezi. Trebuie să fie extrem de încăpătoare, astfel ca ție să îți fie mult mai ușor să îți depozitezi mâncarea.
  • Consumul de curent este și el destul de important, deoarece el îti determină costurile. Recomandat este să verifici  clasa energetică în care lada frigorifică se încadrează. Acestea sunt notate cu litere de la A la G, A fiind cea mai performantă.
  • Dimensiunea joacă și ea un rol foarte important în această alegere, deoarece trebuie să măsori cu mare atenție spațiul unde decizi să amplasezi lada frigorifică. Aceasta se găsește într-o paleta variată de mărimi și forme. 
  • Aparatul de făcut popcorn

Aparatul de făcut popcorn nu este un aparat electrocasnic des întâlnit în bucătăriile românilor, însă dacă ești un mare consumator de floricele, este o investiție extrem de utilă. Popcornul constituie o gustare preferată atât de copii, cât și de adulți atunci când vizionează un film. Este un snack ce poate fi o alegere sănătoasă dacă este preparat corespunzător. Dacă utilizezi un astfel de aparat, ai nevoie doar de boabe de porumb speciale pentru popcorn și de niște sare. Floricele sunt gata în mai puțin de 5 minute, astfel că micii pofticioși nu au mult de așteptat până se pot bucura de ele. 

Așadar, când vine vorba de ajutorul suplimentar pe care-l poți câștiga în bucătărie, gândește-te că sunt multe aparate mai puțîn cunoscute publicului larg, care sunt extrem de utile pentru tine, ușurandu-ți munca și lăsându-te să te bucuri de mai mult timp liber.

Sursă foto: Pexels.com