Breaking news

Iată din ce motive se sărută oamenii

loading...

Din cauza adrenalinei se sărută oamenii, așa susțin oamenii de știință. Deși recunosc faptul că sărutul este atingerea care apropie cel mai mult oamenii, cercetătorii spună că ne sărutăm de distracție și sub efectul adrenalinei.

sarutSărutul este privit că un mod sexy, intim și incitant de a începe relația cu o persoană. Însă specialiștii spun că vrei să te săruți cu persoana respectivă pentru a vedea dacă sunteți compatibili pentru a forma un cuplu.

Adrenalina pare să fie hormonul vinovat de sărutul dintre două persoane. Adrenalina crește gradul de excitare al omului fapt ce duce implicit la apropierea dintre două persoane. Iar apropierea dintre parteneri sporește intimitatea și dorința sexuală.

Dacă îți place sărutul, cu siguranță vei dori să vina încă unul și încă unul, până când relația se sudează și începi să-ți cunoști partenerul din toate punctele de vedere. Dacă nu îți place sărutul, vei fi tentat să pui punct relației încă înainte că această să înceapă.

Încă nu se știe exact dacă sărutul este un gest instinctual sau dacă este un comportament învățat, dar un lucru este cert: sărutul înseamnă adrenalină.

Pentru multe persoane, sărutul este o adevărată aventură, se simț liberi și dornici să experimenteze lucruri noi.

Prin sărut îți poți da seama dacă ești compatibil cu partenerul tău însă alt motiv pentru care te săruți cu o persoană de sex opus este distracția. Unii se sărută doar pentru distracție, să încerce lucruri noi cu oameni noi.

Sărutul este un indicator al compatibilității de cuplu. Întrucât dacă îți place o persoană foarte mult și ai vrea să ai o relație cu ea, abia aștepți să o săruți.

Așadar, concluzia specialiștilor este că oamenii se sărută din cauza unui hormon numit adrenalină care ne face fericiți.

loading...