Breaking news

Iata de ce sa alegi un tratament cu implant dentar in detrimentul unei punti dentare!

loading...

Atunci cand inlocuirea unuia sau mai multor dinti este necesara, pacientii care se confrunta cu acest tip de probleme stomatologice au la dispozitie doua variante de tratament. Prima dintre acestea este cea clasica: aceea de inlocuire a dintilor pierduti prin intermediul unei punti dentare.

implant_dentar

Cea de-a doua optiune consta in redobandirea dintilor pierduti cu ajutorul montarii unui implant dentar ce reprezinta, practic, o radacina artificiala care va deveni baza pentru o noua coroana dentara cu proprietati si caracteristici aproape identice unui dinte natural.

Cu toate ca puntile dentare sunt solutia clasica de rezolvare a problemelor ce implica edentatie, fiind folosita inca de acum foarte multi ani de catre majoritatea medicilor stomatologi, tratamentele moderne cu implant dentar au castigat tot mai mult teren si au devenit solutia principala atunci cand este necesara inlocuirea unuia sau mai multor dinti, iar acest fapt se datoreaza exclusiv progresului tehnologic inregistrat in ultimii ani in lumea stomatologiei. Mai mult decat atat, aceasta rezolvare adusa de implantologie nu reprezinta numai alegerea marii majoritati a pacientilor din prezent, ci si recomandarea ferma a oricarui medic stomatolog.

Solutia propusa de puntile dentare presupune devitalizarea (scoaterea nervului) celor doi dinti invecinati bresei edentate, in timp ce rezolvarea moderna presupune inserarea unui implant dentar direct in osul maxilar sau mandibular, procedura mult mai putin dureroasa si invaziva. In plus, perioada de recuperare in urma interventiei este una rapida si usoara, iar avantajele pe care tratamentul cu implant dentar le are in fata vechilor metode din stomatologie nu se termina aici. Astfel, descopera in randurile urmatoare toate beneficiile de care te poti bucura in cazul in care vei recurge la un astfel de tratament modern si eficient in cadrul unei clinici stomatologice de specialitate!

Rezolvarea cu succes a cazurilor complexe

Puntile dentare pot impune anumite restrictii de montare, un exemplu fiind faptul ca pentru aplicarea acestui tratament, cei doi dinti invecinati bresei edentate trebuie sa fie perfect sanatosi. Spre deosebire de aceste limitari, tratamentul cu implant dentar poate fi solutia ideala chiar si in cazul pacientilor care sufera de pierderi osoase. Astfel, prin procedura de aditie osoasa la nivelul maxilarului sau mandibulei, interventia de implantare poate decurge fara probleme, indiferent de gravitatea si complexitatea cazului.

Confort zilnic si senzatie autentica

Tratamentul cu implant dentar este compus din 3 elemente biocompatibile, tolerate fara probleme de catre organismul uman, astfel inlaturandu-se riscul complicatiilor ulterioare. In ordinea montarii, aceste elemente sunt urmatoarele:

– radacina artificiala: implantul dentar propriu-zis, care are forma unui surub si este realizat din titan;

– bontul protetic: puntea de legatura intre radacina artificiala si coroana care se afla la vedere;

– coroana din ceramica: partea vizibila a tratamentului cu implant dentar, care este foarte rezistenta si durabila, imitand perfect functionalitatea si aspectul unui dinte natural.

Solutii multiple ce ofera eficienta si rapiditate

In functie de nevoia ta si de complexitatea problemei stomatologice cu care te confrunti, mai poti opta si pentru sistemul revolutionar bazat pe tehnologia implanturilor dentare Fast and Fixed de la Bredent, solutie de ultima generatie care te va ajuta sa uiti de protezele mobile si incomode, oferindu-ti dinti ficsi in numai 24 de ore.

Astfel, in cazul in care te confrunti cu lipsa unuia sau mai multor dinti, implantologia ofera solutii de ultima ora care iti vor oferi rezultate deosebite atat din punct de vedere functional, cat si estetic, iar toate acestea se vor realiza in timp record. Daca vrei sa te bucuri de cele mai performante si eficiente tratamente cu implant dentar disponibile in prezent, programeaza o vizita in cadrul clinicii Dental Excellence! Vei avea acces la tratamente lipsite de durere, disconfort sau afectarea dintilor sanatosi, asa cum se intampla in cazul puntilor dentare.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>