Breaking news

Iată de ce a demisionat Sorin Frunzăverde din PDL

Frunzăverde a decis să plece din PDL pentru că a ajuns să îi fie frică să vorbească la telefon.

Prim-vicepreşedintele PDL, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că a laut deciza de a pleca din acest partid pentru că România a devenit stat poliţienesc şi pentru faptul că a ajuns să îi fie frică să vorbească la telefon de teamă să nu fie ascultat.

Pe 24 noiembrie 2010 am făcut mai multe afirmaţii în legătură cu provocările pe care PDL le avea de suportat  la vremea respectivă. Am spus atunci că problemele principale sunt legate de haosul administrativ, vrajba politică şi statul poliţienesc care sufocă economic România. Nici la telefon nu mai putem vorbi. ne e frică să vorbim. Fără să mai vorbim de faptul că, în permanenţă ne punem problema dacă nu cumva suntem cu toţii ascultaţi ambiental. Telefoanele ne sunt ascultate şi nu mă refer la presă. Acestea sunt principalele motive pentru care azi vorbim de sărăcirea populaţiei. Am vorbit despre aceste probleme de 46 de ori: de 45 de ori în campaniile interne şi a patruzecişişasea oară la Convenţia partidului şi le mulţumesc colegilor mei care m-au votat atunci în proporţie covârşitoare”, a spus Frunzăverde.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin a mai spus că la nivelul clasei politice sunt şanse de a se construi un dialog care să aşeze România pe făgaşul normal.

Există la nivelul clasei politice resursele necesare de a institui un dialog real între putere şi opoziţie. Există resurse pentru a reaşeza România în normalitate, prin dialog. La noi dialogul nu mai există. Cred că putem construi prin dialog o Românie normală care să iasă din sărăcie şi care să să renunţe la starea de stat poliţienesc care în fapt blochează antreprenorial orice iniţiativă. Nu cred că tot ceea ce v-am spus mai poate fi abordat şi rezolvat din interiorul PDL. Cred încă într-o construcţie de dreapta, numai că nu mai cred că rezolvarea acestor probleme se mai poate face din interiorul PDL. Cred că opţiunea pe care eu şi o parte din colegii mei o avem din punct de vedere a dezvoltării României diferă fundamental de opţiunea conducerii PDL„, a mai spus Sorin Frunzăverde.

Demisionarul Frunzăverde a concluzionat spunând că nu are intenţia de a destructura PDL.

>