Breaking news

Iată de ce nu doarme noaptea Moise Guran!

Moise Guran, realizatorul emisiunii economice de la TVR 2, ”Ora de Business”, vara nu doarme pentru că stă pe bancă în parc, cu o….statuie.

Fotografia este facută în Alba Iulia, acolo unde Moise Guran a ajuns în această vară, în binemeritata vacanță. Iată ce declară vedeta despre vacanţa recent încheiată şi despre subiectele fierbinţi ale toamnei în emisiunea Ora de Business (care revine la TVR 2 de luni, 13 august).

Am fost în Spania, plănuiam de mult timp să îmi duc familia la Barcelona şi am reuşit în sfârşit în această vară. Revenit în ţară, ne-am urcat în maşină şi am plecat unde am văzut cu ochii. Ţineam foarte mult să ajung în vara asta la Roşia Montană. Îmi era teamă că până la vară galeriile romane nu vor mai exista. Am fost în mină, apoi mi-am dus fiul la Alba Iulia, în frumoasa cetate pe care nici eu nu o văzusem reabilitată, am mâncat o friptură la Sibiu, am vizitat Râşnovul şi ne-am întors acasă. La radio am început emisiunea deja de o săptămână, la TVR 2 începem emisiunea Ora de Business de luni, 13 august, după Olimpiadă. Mai avem în faţă jumătate din acest an şi deşi perspectiva nu este bună, sper ca lucrurile să se aşeze iar pagubele anului electoral pentru economie şi pentru noi toţi să fie cât mai mici. Cred că în aceste luni va trebui să fim cu toţii pe fază, să luăm la timp cele mai bune decizii legate de bani, de credite, depozite, curs de schimb, iar noi, cei de la Ora de Business ne vom strădui să îi informăm pe oameni la timp şi să îi ajutăm să ia aceste decizii. Trebuie doar să îşi facă timp seara de la 20.30, să urmărească emisiunea noastră la TVR 2”, a declarat Moise Guran.