Breaking news

Iată DE CE ai putea avea oricând nevoie de un credit!

Dacă intenționezi să plătești școlarizări, să cumperi o casă sau o mașină, vei avea nevoie, în cele mai multe cazuri, de un împrumut. Bineînțeles că, pe lângă garanția care îți va fi solicitată, și istoricul tău financiar va avea o importanță majoră pentru obținerea unui credit.

Indiferent dacă ești la primul tău credit și nu ai încă un istoric de rău platnic sau ai deja unul și ai întârziat uneori cu plata ratelor, încă poți beneficia de avantajele unui împrumut.

Iată 4 motive pentru care ar trebui să soliciți un împrumut:

  1. Plata școlarizării

În cazul în care îți dorești să urmezi cursurile unui master sau ai copii pe care speri să-i vezi într-o zi la facultate, atunci este cazul să iei în considerare taxele de școlarizare, care pot fi foarte mari. În acest sens, unele tipuri de împrumuturi pot acoperi costurile întregii perioade de studii, cu posibilitatea returnării banilor într-un timp îndelungat. 

  1. Găsirea unui loc de muncă

Mulți șomeri nu realizează că istoricul lor de plată influențează într-o mare măsură obținerea unui loc de muncă. Angajatorii nu sunt la curent cu punctajele de credit ale candidaților care aplică la un job, dar, în funcție de legislație, ar putea solicita un raport de la birourile de credit. Deși practica este controversată, este posibil să fii refuzat din cauza observațiilor negative din rapoartele tale financiare.

Pe de altă parte, atunci când istoricul tău este în regulă, ai mai multe șanse să obții o finanțare pe termen scurt, pentru a-ți putea gestiona cheltuielile până la găsirea unui nou serviciu. 

  1. Cumpărarea unei case

Pentru mulți, proprietatea este piatra de temelie a unei familii. Cu toate acestea, programele de ajutor pentru cupluri sunt greu de accesat, însă poți obține rapid credite online, care să te ajute să îți cumperi casa de vis. 

Obținerea finanțării prin alte mijloace poate fi foarte dificilă, pentru că trebuie să demonstrezi că ai un istoric bun și că opțiunile tale se încadrează în programul bancar de finanțare. Din acest punct de vedere, este mult mai ușor să accesezi o sumă pe care să o folosești pentru nevoile tale, oricare ar fi ele. 

  1. Deținerea unui card de credit

Unul dintre cele mai importante motive, pentru care ai putea să soliciți un împrumut, este acela că, astfel, ai obține și un card de credit și ai putea profita de toate beneficiile pe care le oferă acesta. Când sunt utilizate în mod responsabil, cărțile de credit te pot ajuta să acoperi costurile achizițiilor esențiale și să gestionezi mai ușor cheltuielile lunare. Unele oferă chiar și recompense, cum ar fi punctele de loialitate, care pot fi folosite pentru sejururi sau discount-uri la anumiți furnizori. 

Acestea fiind spuse, iată doar câteva motive pentru care împrumutul bancar este o opțiune viabilă pentru oricine. În unele situații, precum cea provocată de pandemia de coronavirus, este absolut necesară o bună gestionare a resurselor și un credit poate fi soluția salvatoare, de care ai nevoie. 

Sursă: pinterest.com

>