Breaking news

Iata cum sa profiti de ofertele de pariuri tenis la dublu!

loading...

Tenisul este un sport deosebit de spectaculos, motiv pentru care ofertele de pariuri tenis din tara noastra acopera absolut toate evenimentele importante de pe parcursul anului. Pentru foarte multi fani ai tenisului, meciurile de dublu sunt chiar mai interesante decat cele de simplu, iar ofertele de pariuri tenis pun la dispozitie cote excelente pentru acest tip de partide.

pariuri tenis

Disputele cu 4 jucatori pe teren pot aduce mai multa actiune, puncte castigate spectaculos, iar surprizele se pot produce mai des in competitiile pe echipe. In plus, exista jucatori care sunt specializati in meciurile de dublu: desi nu sunt de temut in partidele la simplu, in meciurile de dublu joaca excelent.

Cum sa recunosti o echipa buna de dublu?

Dupa cum ai citit mai sus, meciurile de tenis la dublu sunt foarte diferite de cele disputate “head-to-head”, iar surprizele pot fi intalnite mai des. Din perspectiva rezultatului fiecarui meci de dublu, priceperea fiecarui jucator din echipa este mai putin relevanta decat modul in care se completeaza cei doi jucatori de dublu.

Astfel, foarte multe strategii eficiente de pariuri tenis la dublu se bazeaza pe modul in care isi impart cei doi jucatori din echipa atributiile pe teren si care este strategia pe care acestia o dezvolta in functie de adversari.

Evident, echipele de dublu care si-au pastrat formula de foarte mult timp sunt cotate mai bine de ofertele de pariuri tenis decat echipele recent formate din jucatori individuali foarte buni. Unul dintre cele mai bune exemple in acest sens este echipa fratilor Bryan.

Echipa pe care au format-o a fost una dintre cele mai bune din istorie in tenisul la dublu, cu toate ca cei doi tenismeni nu erau jucatori deosebit de puternici in meciurile de simplu. Acestia au castigat peste 100 de titluri nu fiindca erau deosebit de talentati, ci pentru ca se intelegeau perfect pe orice tip de suprafata si in fata oricarui adversar.

Cum ar trebui sa analizezi echipele pentru a profita de oferta la dublu?

In primul rand, trebuie sa cunosti echipa. Astfel, cel mai important este sa afli cat de des au jucat impreuna cei doi tenismeni. In plus, un detaliu foarte important este numarul de meciuri castigate pe terenul de dublu. Evident, victoriile contra echipelor cotate foarte bine de ofertele de pariuri tenis vor fi mai importante. Toate aceste informatii pot fi gasite online sau chiar in paginile cu statistici ale casei de pariuri pe care o alegi.

In ceea ce priveste calitatile individuale ale jucatorilor in meciurile de dublu, iata care sunt cele mai importante: al doilea serviciu, returul si voleul. Astfel, pentru a putea forma o echipa puternica in disputele de dublu, ambii parteneri trebuie sa aiba aceste calitati.

De exemplu, un jucator cu retur excelent care formeaza echipa cu un jucator extrem de rapid la fileu reprezinta o combinatie de succes in fata multor adversari puternici. Doi jucatori care se descurca foarte bine pe linia de fund rar pot avea succes atunci cand formeaza o echipa de dublu.

Atunci cand alegi din oferta la dublu una dintre optiunile care vizeaza rezultatul final al partidei, cel mai important detaliu este modul in care jucatorii din echipa colaboreaza si cum isi implementeaza principiile tactice in meci. In plus, moralul este foarte important, asadar intotdeauna cauta coechipieri care se incurajeaza constant, in special dupa greseli individuale.

loading...