Breaking news

Iată cum poți să combini hăinuțele pentru copii pentru a crea ținute COOL pentru grădiniță!

Copiii din ziua de azi își descoperă stilul vestimentar încă de mici, iar când încep grădinița, mulți dintre ei au deja ținute preferate, ceea ce nu este deloc rău. Dacă ai un prichindel, îl poți ajuta să își definească preferințele în acest sens, mai ales ca pe viitor să poți evita să faci anumite greșeli atunci când îi cumperi hăinuțe pe care nu le va purta.

Atât băiețeii, cât și fetițele pot arăta cool atunci când faci combinațiile potrivite de tricouri și pantaloni în cazul puștilor, respectiv de bluze și fuste pentru pitice.

Află cum faci alegerea potrivită când vine vorba despre hăinuțe și încălțăminte pentru cei mici!

Calitatea este cel mai bun indicator al unei ținute reușite, iar acest lucru se aplică atât în cazul oamenilor mari, cât și al copiilor. De aceea, indiferent de combinațiile făcute, asigură-te că lucrurile pe care le cumperi sunt confecționate din materiale naturale. 

Dacă în privința hainelor alegerile sunt mai ușor de făcut, atunci când vine vorba de încălțăminte, trebuie ai în vedere faptul că un copil are nevoie de încălțări care să îi susțină picioarele așa cum trebuie.

În cazul în care nu ai cutreierat prin magazinele de încălțăminte până acum, la Vans vei găsi pantofi pentru fetițe și băieței, care să îndeplinească aceste cerințe: să fie și de calitate și cool.

Seturile pentru fetițe și băieți

Seturile sau costumele sunt printre cele mai drăguțe și reușite combinații de hăinuțe cu care cei mici pot să meargă la grădiniță. Pe lângă faptul că sunt foarte practice, nemaifiind nevoie să cauți alte articole vestimentare cu care să le potrivești, în funcție de accesoriul ales (bentițe în cazul fetelor și papioane haioase în cazul băieților), acestea pot fi de efect.

Imprimeurile cu personaje din desene animate

Cu siguranță, cei mici au personaje preferate din desene sau din filme de animație. Astfel, atunci când mergi la cumpărături, te poți orienta spre hăinuțele cu asemenea imprimeuri, pe care copilul le va purta cu plăcere. 

Cu un tricou cu eroul favorit, puștiul tău poate câștiga chiar și admirația colegilor atunci când copiii se întorc la grădiniță după o perioadă mai lungă de stat acasă. Dacă la băieței un astfel de articol vestimentar merge nemaipomenit de bine cu pantalonași scurți, fetițele îl pot asorta cu fustițe din tul sau bumbac.

Hainele personalizate

O idee puțin mai costisitoare poate fi crearea unor hăinuțe personalizate. Nu te gândi la tricouri sau pulovere cu numele copilului, ci la imprimarea unor mesaje haioase sau poate a primelor cuvinte rostite de cel mic. Mai mult, până și încălțările pot fi pictate în funcție de ceea ce îi place micuțului.

Să îți ajuți copilul să își descopere propriul stil este una dintre cele mai frumoase experiențe, iar ideile de mai sus pot fi un punct de plecare. Te poți inspira din ele și îl poți determina pe cel mic să poarte ceea ce îi place, să se simtă comod și, în același timp, admirat de colegii de la grădiniță.

Sursa foto: Pixabay.com

>