Iată cum poţi lucra pe un vas de croazieră. Work On Sea Crewing Agency recrutează personal calificat!

Mirajul vaselor de croazieră i-a cuprins în ultimii ani şi pe români. Tot mai mulţi români aleg să lucreze pe nave de croazieră, atraşi fiind de veniturile foarte mari pe care le pot câştiga în scurt timp. Work On Sea Crewing Agency recrutează personal calificat pentru vase de croazieră.

vas croazieraDacă îţi doreşti să lucrezi pe un vas de corazieră şi să câştigi bani frumoşi, acum ai această şansă. Pe un vas de croazieră se poate face aproape orice, de la personal care să lucreze la bucătărie sau care să servească turiştii. Chiar şi fotografi, instructori de fitness sau persoane pentru entertainment.

Vasele de croazieră sunt că nişte hoteluri plutitoare pe apă, nu poţi să mergi acasă la sfârşitul zilei, ci locuieşti în hotel. Tot personalul trebuie să comunice în engleză, iar cunoaşterea a altor limbi vestice este întotdeauna un plus.

Angajatorii caută oameni care au mai avut parte de asemenea provocări înainte. Indivizi independenţi care au capacitatea de a lucra în echipa sunt mai mult decât bineveniţi. Un bun angajat îşi face treaba foarte repede şi eficient astfel urmând standardele înalte impuse.

Dacă vrei să încerci ceva nou şi te-ar atrage un job pe un vas de croazieră, Work On Sea Crewing Agency îşi vine în ajutor. Compania recrutează personal calificat pentru nave de croazieră, compania MSC Cruises, următoarele funcţii:
1. Guest services agent – salariu 1300$/ luna – contract de 7 luni
2. Shore excursion – salariu 1500$/ luna – contract de 7 luni
3. Shop seller – salariu 785$ / luna + comision – contract de 7 luni
4. Internaţional hostess – salariu 1600$/ luna – contract de 7 luni
5. Sound and light technician – salariu 1700$/ luna – contract de 7 luni
6. Assistant waiter – salariu 1800$/ luna – contract de 7 luni

CERINŢE:

– Obligatoriu lb. Engleză şi Germană fluent, opţional Spaniolă, Italiană, Franceză sau altă.
– experienţă anterioară la bordul navei
– cursuri IMO şi carnet de marinar

Informaţii suplimentare despre modalitatea de angajare prin intermediul Wordonsea, puteţi obţine şi la nr. de telefon: 0736026709/ 0730114118 sau accesând site-ul workonsea.ro

>