Breaking news

Iată cum poți câștiga bani la Loteria Bonurilor Fiscale

loading...

Fiscul te ajută să câștigi bani în baza bonului fiscal pe care-l iei atunci când cumperi un produs dintr-un magazin. Ca să combată evaziunea fiscală, ANAF a lansat Loteria Bonurilor Fiscale.

loteria bonurilor fiscaleToți românii care păstrează bonul fiscal primit într-un magazin din țară, au șansa să câștige lunar, chiar și un miliard de lei vechi.

ANAF spune că participarea la Loteria Bonurilor fiscale nu implică costuri.  Trebuie doar să cereţi şi să păstraţi bonurile fiscale. La Loderie intră bonurile cu valoarea cuprinsă între 1 leu și 999 lei.

În cazul în care deţineţi un bon fiscal câştigător puteţi să mergeţi să îl revendicaţi.

Bonurile fiscale NU trebuie înregistrate pentru a putea participa la Loteria Bonurilor Fiscale.

Nu contează modalitatea de plată, și loterie intră chiar și bonurile fiscale achitate cu tichete de masă.

La extragere participă şi bonurile fiscale eliberate de casele de schimb valutar, întrucât şi acestea sunt emise în condiţiile OUG 28/1999.

Nu este nevoie de ştampilarea bonului fiscal.

La Loteria Bonurilor Fiscale participă exclusiv bonurile fiscale din România.

Extragerile lunare vor fi exclusiv duminica. Extragerile ocazionale vor putea fi şi în alte zile. Extragerile lunare vor fi în prima duminică după data de 15 a lunii.

Extragerile ocazionale vor fi stabilite prin Ordin al ministrului finanţelor publice şi publicate în Monitorul Oficial. Foarte probabil că aceste informaţii vor apărea şi în presă.

În cazul în care ai un bon fiscal câștigător la Loterie, poți să mergi în termen de maxim 30 de zile, la orice unitate ANAF din ţară pentru a-ți revendica premiul.

Premiul se revendică de persoana care deţine bonul fiscal în momentul revendicării, indiferent cine a plătit cumpărăturile.

Valoarea premiului se va calcula după închiderea perioadei de revendicare.

Premiile sunt exclusiv în bani, iar valoarea premiului NU depinde de valoarea bonului fiscal.

Fondul de premiere se reportează dacă nicio persoană nu revendică premiul.

Prima extragere va fi luni, 13 aprilie 2015 (în a doua zi de Paşte). Pentru prima extragere se doreşte alocarea unui fond de 1.000.000 (un milion) lei.

Ce bonuri fiscale vor participa?

Încă nu se poate preciza exact deoarece trebuie aşteptat ca reglementările să fie aprobate şi publicate în Monitorul Oficial.

Se estimează că vor participa bonurile fiscale emise începând cu prima parte a lunii februarie (încă nu se poate stabili exact data) şi până pe 28 martie 2015 (inclusiv).

loading...